2777
2789

عروس هلندی منظورمه من نزدیک به سی تا داشتم در حال حاضر دهتا دارم 

به نظرتون گناه میکنم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
از چه لحاظ میگی گناهه؟ اگه زندانی بودنشونو میگی خب همه حیوونا آزاد آفریده شدن ما نباید تو خونه بیاری ...

شما درست میگی عزیزم ولی حیوونی ک از اول توی قفس بزرگ شده اگر توی خیابون بره گیر با گربه میوفته یا کلاغ یا چیز دیگه ای 

اینجوری هم نبوده ک ما بریم از توی خیابون پردازیم بیاریم پرنده فروشی داشته ک نسل در نسلش هم قفسیه

می‌خوام بدونم الان از این منظر نگاه کنیم گناهه ؟یا ثواب هم داره

والا من عروس هلندی و طوطی ها و بلبلم زندگی شاهانه دارند اینقدر خوراکی متنوع جای تمیز تفریح روزی چند ساعت آزادی زندگیشون از من بهتره دیگه چی می‌خوان 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

قفس عروس هلندی هام دو متر طول و ارتفاع داره اندازه یه اتاقه 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

ما هم به اصرار دخترم دوتا خریدیم همیشه در قفسشون بازه و آزادن. ولی بازم خیلی دلم براشون می سوزه که تو طبیعت و روی درختا زندگی نمی کنن، متاسفانه اگه ولشون کنیم نمی تونن بیرون زندگی کنن وگرنه حتما می بردم یه جنگلی آزادشون می کردم