2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست

سرماخوردم

معده ام هم درد میکنه غذایی ابکی بخورم

موندم🥲

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اومد تو ذهنم تاپیکت و دیدم

یه نصف مرغ هست میخوام با سیب زمینی بذارم ایرفرایر تنوری بشه با پلو

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

لوبیاسفید دوتامشت جوپرک دوتا مشت دوتا مشتم عدس یاماش ادویه و هویج وسیب زمینی همین

مرسی گلی

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍
خوراک لوبیا یا عدسی یا آبگوشتمن عدس پلو دارم

اره عدسی میزارم

نوش جونتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍
سرماخوردممعده ام هم درد میکنه غذایی ابکی بخورمموندم🥲

خدابدنده ایشالا زودترخوب شی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونوقت همسرت برای نهار عدسی میخوره؟واقعا...من نهار بدون برنج خورش بزارم همسرم هنگ میکنه

منم اکثرا ناهار برنج میزارم ولی چون دیروز هم ناهار هم شام برنج خوردیم گفتم امروز ناهار برنج نباشه اونم هرچی بزارم میخوره فقط از بادمجون خوشش نمیاد🫠😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40