2777
2789
عنوان

باردارم بو اسیر گرفتم کمک کنید

91 بازدید | 18 پست

دوستان باردارم بو اسیر‌گرفتم  از پشتم‌ی بیرون زدگی قد نخود زده بیرون توروخدا بگید چکار کنم دوقلو باردارم بخدا دارم دیونه میشم همش غذای شل میخورم ولی  دسشویی نمیرم اصلا اینم خوب نشده توروخدا بگید

سلام عزیزم اصلا جای نگرانی نیست یه عده خانومای باردار بواسیر میگیرن تو بارداری مخصوصا ماه های آخر .. من خودمم گرفته بودم و مثل شما یادمه خیلی نگران بودم ولی یه ماما رفتم خیالمو راحت کرد گفت بعد بارداری خود به خود میره تو.. الان ۳۶ روزه زایمان کردم خودش تقریبا همش رفته داخل یه کوچولوش مونده ایشالله اونم خوب میشه ‌‌.. نگران نباش بعد زایمانت اوکی میشی کاملا طبیعیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضمنا اگر یبوستی انجیر و لواشک و آلوچه اینا بخور یا آلبالو خشکه خیلی راحت شکمتو کار میندازه اگه دیگه اوکب نشدی شربت منیزیم هیروکسید باید بخری از داروخونه دو تا قاشق قاطی یه لیوان آب میکنی میخوری دوساعت بعدش راحت میشی 

سلام عزیزم اصلا جای نگرانی نیست یه عده خانومای باردار بواسیر میگیرن تو بارداری مخصوصا ماه های آخر .. ...

میدونی چجوریه من بیرون زده یکم میترسم بدتر شه خوب نشه؟این و اونم منو میترسونن میترسم بزرگ شه 

میدونی چجوریه من بیرون زده یکم میترسم بدتر شه خوب نشه؟این و اونم منو میترسونن میترسم بزرگ شه

این و اونو ول کن بابا تجربشو نداشتن یچیزی واسه خودشون میگن .. منی که تجربه داشتم دارم بهت میگم اینه .. حالا باز اگه خییییلی نگرانی برو یه دکتر زنان ویزیت شو

عزیزم منم مثل خودت شدم رفتم دکتر پماد رکتول مقعدی بخر استفاده کن عالیهههه دو هفته خوب میشی هیچ ضرری ...

پما آنتی هموروئید گرفتم ولی بیرون میزنم داخل مقعد  نکردم ینی خوب میشه؟؟؟؟

این و اونو ول کن بابا تجربشو نداشتن یچیزی واسه خودشون میگن .. منی که تجربه داشتم دارم بهت میگم اینه ...

دکتر زنان رفتم اصلا ن دیده ن هیچی  میگ برو عمل کن جیگرم داره کباب میشه قد نخودا آخه 

برو دکتر دارو بگیرملین زیاد بخورتحرکت خیلی کم نباشهتوالت فرنگی استفاده کن

دارو چی بگیرم پماد آنتی هموروئید دیشب خریدم ولی داخل مقعد نزدم از ترس بیرون زدم ک واسه بچها مشکلی پیش نیاد

دارو چی بگیرم پماد آنتی هموروئید دیشب خریدم ولی داخل مقعد نزدم از ترس بیرون زدم ک واسه بچها مشکلی پی ...

داخل نزنی که فایده ای نداره

بهتره دکتر تجویز کنه

یا از داروخونه بپرس

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35