سلام عزیزم اصلا جای نگرانی نیست یه عده خانومای باردار بواسیر میگیرن تو بارداری مخصوصا ماه های آخر .. من خودمم گرفته بودم و مثل شما یادمه خیلی نگران بودم ولی یه ماما رفتم خیالمو راحت کرد گفت بعد بارداری خود به خود میره تو.. الان ۳۶ روزه زایمان کردم خودش تقریبا همش رفته داخل یه کوچولوش مونده ایشالله اونم خوب میشه .. نگران نباش بعد زایمانت اوکی میشی کاملا طبیعیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ضمنا اگر یبوستی انجیر و لواشک و آلوچه اینا بخور یا آلبالو خشکه خیلی راحت شکمتو کار میندازه اگه دیگه اوکب نشدی شربت منیزیم هیروکسید باید بخری از داروخونه دو تا قاشق قاطی یه لیوان آب میکنی میخوری دوساعت بعدش راحت میشی
میدونی چجوریه من بیرون زده یکم میترسم بدتر شه خوب نشه؟این و اونم منو میترسونن میترسم بزرگ شه
این و اونو ول کن بابا تجربشو نداشتن یچیزی واسه خودشون میگن .. منی که تجربه داشتم دارم بهت میگم اینه .. حالا باز اگه خییییلی نگرانی برو یه دکتر زنان ویزیت شو