2777
2789
عنوان

کسی این طوری بوده مامانا

40 بازدید | 7 پست

سلام یه سوالی داشتم کسی می تونه کمکم کنه 

سه ماه بعد از زایمان پریود شدم و هر ماه مبشدم تا الان که بچه ام شش ماهش تمومه

از آخرین پریودیم ۳۴ روز میگذره خیلی نگرانم

چند روز بگذره پریود نشم طبیعیه؟

کی بیبی چک بزنم؟؟

ممنون میشم کسی میدونه کمکم کنه

باید بی بی چک‌بزنی دکترا میگن یه هفته بگذره اشکال نداره الان یه ماه شده حتما بزن شاید بارداری

آها. آخه پریود دومم چهل و شش روز بعد پریود اول شدم. ممکنه تا چهل روز بشه بعد  مربض بشن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها. آخه پریود دومم چهل و شش روز بعد پریود اول شدم. ممکنه تا چهل روز بشه بعد مربض بشن؟

نمی‌دونم والا من مامان خودم بچش ۸ماهشه مامانم تا ۳ماهگی ابجیم پریود بود خون ریزی داشت همین که بند اومد مث اینکه رابطه داشتن بعد یه ماه میبینه پریود نمیشه و حساس شده و حالت تهوع داره و غذا زیاد میخوره روز بی بی چک میزنه مثبت میشه فرداش آزمایش میده مثبت میشه الان ۴ماه دیگه دنیا میاد با ابجی من یک سن میشن فقط یک سال تفاوت سنی دارن شاید شمام همینجوری شده باشین 

نمی‌دونم والا من مامان خودم بچش ۸ماهشه مامانم تا ۳ماهگی ابجیم پریود بود خون ریزی داشت همین که بند او ...

آها ممنون از اینکه گفتید. الان بیبی چک بذارم مشخص میشه یا بذارم چهل روز لشه؟

آها ممنون از اینکه گفتید. الان بیبی چک بذارم مشخص میشه یا بذارم چهل روز لشه؟

بی بی چک بزن نشون میده اصلا ۲هفته عقب افتاد دیدی پریود نشدی میزاشتی نشون میداد 

بی بی‌چک ۱۰روز بعد از اقدام نشون میده آزمایش ۲هفته بعد از اقدام 

ولی الان از شما ۳۴روز گذشته هم آزمایش نشون میده م بی بی چک ولی الان بهتره بی بی چک بزنی اگه مثبت شد بری آزمایش مطمعن بشی ایشالله هرچی خدا بخواد همون پیش بره