2777
2789
عنوان

جوش هورمونی کمککککککک

65 بازدید | 11 پست

بچه ها من کیست تخمدان داشتم تو بارداریم فهمیدم 3 سال پیش.... رفتم دکتر گفت کیستت کاملن بی خطر هست و لازم نیست کاری کنی فکر کن اصلن نیست ن دردی داشتم و ن چیزی بعد زایمانمم ک سونو دادم هنوز بودش اما چون دکتر گفت چیز نگران کننده ای نیست منم دیگه پیشو نگرفتم اصلن ، ولی بچه ها درست 2 ساله مدام جوش میزنم جوش سر سفید و قرمز بزرگ دیگه خسته 😩 شدم ، راکوتان خوردم موقتی بود باز برگشت 

بگین چکارکنم فقط از دست این جوش ها ،روزی قشنگ 10 تا میزنم زود خوب میشن باز از نو میزنم  

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

تا وقتی کیستت هست صورتت جوش میزنه منم همین بودم سر ی کیست ساده صورتم پر جوش میشد ولی با خوردن ۱ دوره قرص ضدبارداری رفع میشد صورتمم صاف میشد 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی کیستت هست صورتت جوش میزنه منم همین بودم سر ی کیست ساده صورتم پر جوش میشد ولی با خوردن ۱ دوره ...

من خیلی وقته قرص ضد بارداری میخورم تاثیری نداره

من خیلی وقته قرص ضد بارداری میخورم تاثیری نداره

یعنی از قبل کیستت؟ پس بخاطر قرص ضدبارداریه چون یکی از عوارض مهم این قرصا اینه که خیلیا بعد از خوردن طولانی مدت و قطعشون صورتشون زیاد جوش هورمونی میزنه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
یعنی از قبل کیستت؟ پس بخاطر قرص ضدبارداریه چون یکی از عوارض مهم این قرصا اینه که خیلیا بعد از خوردن ...

ن مطمئنم از این قرص نیست

نمیدونم چکار کنم خستم بخدا  

ن مطمئنم از این قرص نیستنمیدونم چکار کنم خستم بخدا

تو اینستا اتفاقی با پیج ی دختر خارجی آشنا شدم که جوش هورمونی میزد توضیح داده بود که قرص ضدبارداری میخورده بعد از قطعش اینجوری شده خیلیا هم تو کامنت ها گفته بودن اینجوری شدن یعنی با قرص ضدبارداری کیستت از بین نمیره؟

تو اینستا اتفاقی با پیج ی دختر خارجی آشنا شدم که جوش هورمونی میزد توضیح داده بود که قرص ضدبارداری می ...

نمیدونم شاید هم از همین کوفتی باشه 

نمیدونم قط کنم ،نکنم 

میترسم باردار شم اگه نخورم 

واقعان خستم از این جوش ها باورت میشه میشینم گریه میکنم بابتشون

نمیدونم شاید هم از همین کوفتی باشه نمیدونم قط کنم ،نکنم میترسم باردار شم اگه نخورم واقعان خستم از ای ...

آره من الان ۹ساله درگیر جوش هورمونی هستم یعنی از همون نوجوونی

اوایل بیخیال بودم بقیه انقدر گفتن که برام مهم شد خیلی وقتا گریه میکردم چندماه پیش رفتم دکتر صورتم و که دید گفت رحمت عفونت داره آویشن و مریم گلی رو باید بجوشونی وارد رحم بشن این کارو که انجام دادم خییییییلی بهتر شده اپلیکاتور از داروخونه بخر دوران غیر از پریود یکم از آویشن و مریم گلی رو هر روز بجوشون بریز تو اپلیکاتور تزریق کن داخل رحم 

آره من الان ۹ساله درگیر جوش هورمونی هستم یعنی از همون نوجوونی اوایل بیخیال بودم بقیه انقدر گفتن که ب ...

میترسم درد داره؟ 

منم حس میکنم عفونت دارم 

چرک خشکن بخورم

میترسم درد داره؟ منم حس میکنم عفونت دارم چرک خشکن بخورم

نه چرک خشک کن نخور عفونت رحم با چرک خشک کن برطرف نمیشه نه درد نداره طرز کار اپلیکاتور و تو گوگل بزن ی لوله باریکه دردی نداره