2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده در حدی ک میخام تیغ بردارم بکشم رو رگم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 46 پست
ممنون 🙂❤️امتحان میکنم انشاالله ک جواب بگیرم

انشاالله لجبازی نکن اما کوتاه هم نیا به قول معروف خم نکن سواری بگیره ازت .مگه چند روز دنیا پدرومادرمون قراره زنده باشند که نبینیمشون.همین فردا به نظرم برو به روزم دیره و تو میمونی و حسرت ندیدنشون

بچهام بود و نبودم براشون مهم نیس حالا کوچیکه به هر جهت ولی بزرگه نهموقعی ک دعوا کردیم از ساعت ۹ تا ی ...

چرا چرت و پرت میگی آرتمیس چهار سالشه منو میبینه میگه برو میخام بمونم خونه عمه خونه خاله خونه عزیز حاضر نیست با من بیاد به پدرش که اونقدر وابسته است به یه دونه آدامس میفروشتش 

از بچه دوساله چه توقعی داره واقعا 

یکم راجع به سنش تحقیق کن اون الان جایی که بهش خوش بگذره میمونه گرسنه بشه مادرشو میخاد ولی وقتی بزرگ شد ۱۳ ۱۴ سالش شد اونوقت کسی جرات نمیکنه به مادر چیزی بگه مخصوصاً وقتی ازدواج کرد رو مادر بشدت حساس میشه 

الان خودت میگی مادرت اونجوریه ولی بازم دلت میخواد باهاش رفت و آمد کنی و سر مادرت الان دعوا کردی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.