2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده در حدی ک میخام تیغ بردارم بکشم رو رگم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رگ خوابشو پیدا کن عزیزمبعضی مرداد چاخانی ان با زبون نرم رام میشن بعضی هاشون رو تا تو روشن واینستی کو ...

رگ خواب شوهر من فقط اینکه باهاش با احترام ادب صحبت کنی در صورتی ک خودش بی شعور ترینه

ب بچه هات فک میکنین میگی کوچیکم طلاق نمیگیری ، بعد ب خود کشی فک میکنین ! اگه طلاق بگیری باز هم ی جور ...

اخه از زندگی بریدم

از همه بریدم

حتی از بچهام

شاید بگید من مادر بدی ام

اما واقعا شوهرم دلسردم کرده نصبت به همه چی

اخه از زندگی بریدماز همه بریدمحتی از بچهامشاید بگید من مادر بدی اماما واقعا شوهرم دلسردم کرده نصبت ب ...

برو دادگاه ، فوقش طلاقه از مرگ ک بهتره ، جوانی شاید دفعه بعد مرد بهتری گیرت بیاد💜🧡❤️‍🩹

آره مگه میشه اصلا خونه مامانت نری ! میشه قهر کنی هیچ جوره راه نیابد بری شکایت کنی بگی کدنمیزاره با م ...

نمی‌دونم واقعا نمی‌دونم فقط دلم یک آرامش ابدی مثل مرگ رو میخاد از بس مغزم خسته س

نمی‌دونم واقعا نمی‌دونم فقط دلم یک آرامش ابدی مثل مرگ رو میخاد از بس مغزم خسته س

الهی 🧡 

چقدر بین منو شما فرقه کسی ک از زندگی متاهلی ناله می‌کنه و منی ک در انتظار ی آدم حسابی هستم 🧡❤️‍🩹

بچه هات گناه دارن نذار تاوان اشتباه تورو بدن

بچهام بود و نبودم براشون مهم نیس حالا کوچیکه به هر جهت ولی بزرگه نه

موقعی ک دعوا کردیم از ساعت ۹ تا یک به ۱۱ اومدم بالا خونه خودم اصلا گریه نکرد برام

اومدم از پنجره یواشکی نگاه کردم اصلا گریه نمی‌کرد همش در حال بازی بود

چیکار کنم خب دستم بسته اسبخدا شما تو شرایط من نیستی ک منو بفهمی

چ شرایطی منم بچه دارم  دعوا کردم قهر کردم حتی یبار با اینکه مرگمو میخواستم بچمو دادم باباش ک فک نکنه بخاطر بچه هر چیزیو ازش قبول میکنم  بخدا منم بچم جونمه روحمه نفسمه چن ساعت ازم دور بود قلب درد گرفتم نفس نمیتونستم بکشم ولی نقطه ضعفمو ندادم دستش اخرش بچمو اورد پیشمو فرداشم اومد دنبالم و معذرت خواهی و اینا 

البته اگه غصه ت فقط تنها گذاشتن بچه هات نیست و چیزایه دیگه م هست خودت بهتر میدونی چی ب صلاحته 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
الهی 🧡 چقدر بین منو شما فرقه کسی ک از زندگی متاهلی ناله می‌کنه و منی ک در انتظار ی آدم حسابی هستم � ...

از خدا میخام کسی رو سر راهت بزارع ک آدم حسابی باشه بفهمتت بهت احترام بزارع 

کسی ک نشکنتت

بخدا از من هیچی باقی نمونده تو این هفت سال زندگیم

چ شرایطی منم بچه دارم دعوا کردم قهر کردم حتی یبار با اینکه مرگمو میخواستم بچمو دادم باباش ک فک نکنه ...

خوشبحالت انشاالله هیچ موقع دعوا نکنید و خوشبخترین باشین

اما بچهام جز من کسی رو ندارن بخدا

حتی بابا شونم به فکرشون نیس

فقط منو دارن بچهام

من حتی همین الان میتونم خودمو با یک تیغ خلاص کنم اما ۹۹ درصد بخاطر بچهام دستم بسته س بد من چ بلایی سرشون میاد خدا میدونع

رگ خواب شوهر من فقط اینکه باهاش با احترام ادب صحبت کنی در صورتی ک خودش بی شعور ترینه

برات دعا میکنم عزیزم

بخاطر بچه هات قوی بمون واشکاتو پاک کن ولخاطر آینده ی بهتر بجنگ

به نظر من که از راه رگ خواب برو جلو و درخواست کن کم کم اگه جواب نداد برو شکایت کن بگو نمی‌ذاره مادرمو ببینم تا حساب کار دستش بیاید اما از اول اشتباهت این بوده نرفتی خونه مامانت و به حزفش گوش کردی.من که بهم بگه نرو بچمو برمیدارم دشت سرش  میرم خونه مامانم و میگم هیچ کس نمیتونه منو از مامانم جدا کنه شبم برمی‌گردم خونه عادت کرده دیگه