2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده در حدی ک میخام تیغ بردارم بکشم رو رگم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 46 پست
امشب منو شوهرم خونشون دعوا میکردیم شوهرم هی می‌گفت گو نخور من الان مریضم نیاز دارم یکی پرستاری خودمو ...

من بودم کارم ب طلاق میکشید ، بهش بگو هر چی میپسندی برای خودت هم بپسند ، اگه مامانم رو فوش بدی هرچی ک گفتی بار مامانت میکنم مرتیکه نمک نشناس تو چشمای مادر شوهرت هم زل بزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همونو میگم میگه بمن ربطی نداره بزار بچها بزرگ تر بشن برو گو تو گم کن برای همیشه

چ بیشعور ، این میخواد زندگیش رو جمع کنی فقط ، قهر کن برو خونه مامانت ،بعد ببین با مامانش چ خاکی ب سرشون میزنن

چقدر بده تاوان یکی دیگرو ما بدبختا باید پس بدیم 😭

میبینی تروخدا 

کم آوردم چرا اینجوری میشه زندگیم بقران قسم میخام رگمو بزنم دیگه طاقت ندارم مگه من چند سالمه انقد دارم میمیرم

میبینی تروخدا کم آوردم چرا اینجوری میشه زندگیم بقران قسم میخام رگمو بزنم دیگه طاقت ندارم مگه من چند ...

بچه هات گناه دارن نذار تاوان اشتباه تورو بدن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

اسی چجوری قبول میکنی همچین چیزیو سه سال خونه مامانت نرفتی؟؟؟  مطمئن باش اونا عرضه ندارن بچه های تورو بزرگ کنن بچه فقط مادرشو میخواد  شوهرتو تهدید کن بگو میرم  جدی باش 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
آخه بچهام چی اونا خیلی کوچیکن

رگ خوابشو پیدا کن عزیزم

بعضی مرداد چاخانی ان با زبون نرم رام میشن بعضی هاشون رو تا تو روشن واینستی کوتاه نمیان

حالا ببین از چه راهی میتونی راضیش کنی فقط تو برو خونه مادرت و چند ساعت بعد سریع برگرد

بعد کم کم فاصله رفتن هاتو کمتر کن و بیشتر برو و ...

وقتی هم از خونه مامانت برمی‌گردی حتما با لطف خوش و مهربونی برگرد بذار فکر نکنه مامانت پرت می‌کنه .جلو مامانتم از شوهرت زیاد تعریف کن بذار سرشو راحت روی بالش بذاره گناه داره

میبینی تروخدا کم آوردم چرا اینجوری میشه زندگیم بقران قسم میخام رگمو بزنم دیگه طاقت ندارم مگه من چند ...

ب بچه هات فک میکنین میگی کوچیکم طلاق نمیگیری ، بعد ب خود کشی فک میکنین ! اگه طلاق بگیری باز هم ی جوری دادگاه ممکنه  سرپرستی شون رو ب تو بده ولی مرگ یعنی خدافظ بچه💜❤️‍🩹

چ بیشعور ، این میخواد زندگیش رو جمع کنی فقط ، قهر کن برو خونه مامانت ،بعد ببین با مامانش چ خاکی ب سر ...

مامانشو شما نمی‌شناسین چ ماریه

برای خودشیرینی جلو شوهرم بچها رو خیلی تحویل میگیره اما اگر نباشه به بچها محل نمی‌ده

از حرص منم ک شده جمع می‌کنه

اوایل نمی‌کرد اما الان می‌کنه