2777
2789
عنوان

میخوام توی غربت شله زرد درست کنم

266 بازدید | 13 پست

سایتا بالا نمیان که دستور رو ببینم و همشون انگار فیلترن با اینکه قبلا نبودن😐

نمیدونم چخبره

خب برنج نیم دونه دارم 

زعفرون و شکر هم دارم 

میشه بگین دستورش چی به چیه؟ و دیگه چیا لازم دارم؟

روسیه💙🇷🇺 ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنه ؟

اگه اگزارش زدید لطفا لایکم کنید 

شخصیه می خوام حذف بشه

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌
گلاب و خلال دندونگل محمدی و‌دارچین و‌خلال بادم برای تزیین

خلال بادوم منظورتونه دیگه....خلالشو ندارم میشه بادوم رو خیس کنم پوست بگیرم و خلالی کنم؟

روسیه💙🇷🇺 ...

میشه بگین چطوری درستش کنم؟ تو چه مرحله هایی هرکدوم رو اضافه کنم؟

من دستور پختشو بلد نیستم عزیزم فقط خوردم🥲 ولی میدونم همیناست توی دستورش

کسیکه زیاد درست میکنه باید ازش بپرسید تا فن و فواشو بهتثن بگه

برنج نیم‌ دونه

آب 

شکر

کره

زعفران

گلاب

هل ساییده

دارچین و خلال پسته و بادام

برنج و با آب روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم کن تا برنج به آرومی بپزه کاملا پخته بشه و وا بره. بعد شکر رو اضافه میکنیم. بعد کره و زعفران و هل رو اضافه میکنیم و فرصت میدیم شله زرد جا بیفته. حرارت باید ملایم باشه. وقتی غلظتش کافی بود گلاب و هل رو اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله برمیداریم و خلال بادام هایی که از قبل خیس کردیم اضافه می کنیم و در‌نهایت با دارچین و خلال پسته تزئین میکنیم.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسیییییی ممنونم خیلی کمک کردین

خواهش میکنم😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫