2777
2789
عنوان

چه مرگمه بچه ها اخه

107 بازدید | 5 پست

خستم حس مردن بهم دست میده چند ساله از زندگیم میگذره وبچه هم داریم ولی همسرم بدون من تنها ختنه سرون بچه همکارش دعوت شده از این که تنها رفت ناراحت شدم گفت دعوت نیستیم حالم یه جوره ازش خشم دارم وترس از دست دادن.😔😔😔

منم نمیدونم چه مرگمه با کوچکترین چیزی عصبی میشم دادوبیداد میکنم 

رفتم وسایل مدرسه بچمو آماده کنم هیچی نبود عصبی شدم به بچم

شوهرمم حرف بد بهم زد کلا بهم ریختم

آرزوی مرگ دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من هرچی ازدواج کردم افسردم ودارو مصرف میکنم.من اوایل ازدواجم متوجه شدم همسرم با یه خانم آشنا هامون در تماسه وقتی فهمیدم قلبم شکست نامزد بودیم ولی به کسی نگفتم دیگه کاری نکرد ولی من تا همین الآنم در عذابم وقتی اون ادمو میبینم .وهمیشه کابوس میبینم وداغ دلم تازه میشه وقتی ازم دور میشه.حالم خیلی بده بچه ها خیلی.😔😔😔😔تنهایی وبی زبونی تو متاهلی خیلی سخته .من هیچ وقت محبت خالصانه از کسی ندیدم ولی باهم مهربون بودمواحترام همرو نگه می‌داشت مو هنوزم نگه میدارم ولی خیلی به غرورم برخورد.خستم خیلی 

من هرچی ازدواج کردم افسردم ودارو مصرف میکنم.من اوایل ازدواجم متوجه شدم همسرم با یه خانم آشنا هامون د ...

منم بی اعتمادم نسبت به همسرم 

یه اتفاق باعث بی اعتمادیم شد 

میدونمم اهل هیچ‌چیزی نیست

ولی میترسم دست خودم نیست عصبی میشم به زمین و زمان گیر میدم