2777
2789
چی بگم عزیزم آخه مثلا من اکثرا سعی میکنم اخلاقم خوب باشه و گناه هم نمیکنم حداقل عمدی ولی بازم نمیدون ...

شاید شب دیر میخوابی یا شب غذای سنگین میخوری

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
نمازای روزانه تو نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا رو اول وقت بخونی روی بیدارشدن نماز صبحت تاثیر داره واسه ...

عزیزم خدا رو شکر نمازهای دیگه هم سعی میکنم اول وقت بخونم تا اونجا که میتونم ولی نماز صبح نمیدونم چرا نمیشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید شب دیر میخوابی یا شب غذای سنگین میخوری

آره شب ها اکثرا دیر میخوابم حتما به همین خاطره 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزم طریقه ی خوندن نماز شب چجوریه ؟؟

من یک رکعت وتر میخونم ثوابش همونه واین روش ساده ست

نیت میکنی میگی یک رکعت نماز وتر میخواهم برای قربت الی الله بجای آورم قربت الله

بعد سوره حمد میخونی+سه تا توحید+سوره فلق وناس

بعد تو قنوت میگی الهم اغفر للمومنینَ والمومنات والمسلمینَ والمسلمات بعد میتونی ۴۰ تا ادم مومن و دعاکنی وازخدابراشون طلب آمرزش کنی این ۴۰ تا میتونن اموات هم باشن بخصوص اموات نزدیک خودتون. یا شهدا

بعد میری ورکوع وسجده. تشهد. سلام.  

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چطوری چیکار کنم

من .از بچگی نمازخوندم تا الان۴۲سالمه خیلی وقتها نمازصبحم قصامیرفت.تصمیم گرفتم خوابو کناربزارم ساعت گوشیمو واسه اذان صبح کوک میکنم و تا زنگ میزنه بلند میشم.الان دوماهه حتی بک روز قضانرفته

عزیزم خدا رو شکر نمازهای دیگه هم سعی میکنم اول وقت بخونم تا اونجا که میتونم ولی نماز صبح نمیدونم چرا ...

میشه ساعت خوابتونو تنطیم کنید مثل زمانی که میرفتیم مدرسه شب ساعت ۱۰ ، ۱۱ میخوابیدیم صبح زود بلند میشدیم 

دیگه عادت میکنید درست میشه

روزای اولو می تونین هشدار بزارین بعدش دیگه خود به خود بیدار میشین

میشه ساعت خوابتونو تنطیم کنید مثل زمانی که میرفتیم مدرسه شب ساعت ۱۰ ، ۱۱ میخوابیدیم صبح زود بلند میش ...

درست میگین عزیزم باید سعی کنم همین شب ها زود بخوابم و ساعتم رو تنظیم کنم بتونم بیدار بشم 

لطفا برام دعا کنید بتونم ممنونم 

چشم شمام برا من دعا کنید توفیق بلندشدنه هر روزو داشته باشم💚

ممنونم گلم 💚

ان شاالله 🤲

من .از بچگی نمازخوندم تا الان۴۲سالمه خیلی وقتها نمازصبحم قصامیرفت.تصمیم گرفتم خوابو کناربزارم ساعت گ ...

واست سخت نییت دیگه پاشی؟

زود بیدار کهشدی بلند میسی