2777
2789
عنوان

خانما مردا به همه زن ها حس جنسی دارن یعنی کشش دارن برای رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بابام دوتا زن داره 🤦🏻‍♀️ خب برن طلاق بگیرن دوباره ازدواج کنن دین خدا رو هرطوری که میخوان شکل م ...

هههه من اگه تو اين سن بودم هيچ وقت نميذاشتم بابام ازدواج كنه

با اينكه زن بابام خانم خوبيه ولي كسي كه نميتونه بين دو زن عدالت كنه نبايد يه زن ديگه بگيره

خيلي كم پيش مياد كسي بتونه عدالتو بين دوتاشون اجراء كنه

{اگر اقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد، اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

نمیدونم سؤال رو متوجه نشدم یا اینکه کسانیکه اینجا نظر دادن واقعا از مردها شناختی ندارن.

من قبلا این نظر رو داده بودم و دیدم یکی-دو تا از کاربرها بهشون برخورده بود و نی نی یار رو تگ کرده بودن!

مردها به زنهای غریبه، میل جنسی دارن. اصلا ربطی نداره که از نظر احساسی به طرف کشش داشته باشن یا نه.

نمیدونم سؤال رو متوجه نشدم یا اینکه کسانیکه اینجا نظر دادن واقعا از مردها شناختی ندارن.من قبلا این ن ...

دقیقاً شوهر منم همینو گفت 

ممکنه مردا از نظر احساسی فقط به یه زن علاقه داشته باشن ولی از نظر جنسی ممکنه به خیلیا نظر داشته باشن با اینکه به اون زنها  حس خاصی نداشته باشن 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
هههه من اگه تو اين سن بودم هيچ وقت نميذاشتم بابام ازدواج كنهبا اينكه زن بابام خانم خوبيه ولي كسي كه ...

منم خیلی کوچیک بودم ولی زن بابای من یک شیطان صفت به معنای واقعیه 

کم پیش نمیاد اصلا پیش نمیاد اصلا چرا باید دوتا زن بگیرن 

جذاب سایتم😜

منم خیلی کوچیک بودم ولی زن بابای من یک شیطان صفت به معنای واقعیه کم پیش نمیاد اصلا پیش نمیاد اصلا چر ...

نه من زن بابام آدم درستيه 

شما عربيد؟

{اگر اقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد، اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

چرا ما ایرانیا همه‌چیز رو تفکیک جنسیتی میکنیم؟! دوست عزیز مگر همه خانم‌ها یک مدل هستند؟ هوس‌رانی و این مدل داستان‌ها به ذات و تربیت خانوادگی افراد و عوامل دیگه بستگی داره، چه خانم چه آقا! شما این سوال رو پرسیدی هر کسی با‌توجه به مردهای اطرافش نظر می‌ده. در ضمن این رو در نظر داشته باشید که تو کشور ما خانم‌ها خیلی محدودتر هستن و ترس بیشتری از آبرو و مسائل جنسی_اجتماعی دارن. در کل من مرد دیدم که به هیچ کس غیر همسرش توجه نداشته و برعکس مردی که به جز همسرش به همه توجه داشته. 

تو عربا رایجتره وقتی بابام دوباره ازدواج کرد تمام و کمال مهریه مامانم و داد و جدا زندگی میکنن ولی عر ...

يعني طلاقش داد؟

اره ما 15 سال باهم بوديم 

نه طلاق نگرفتن فقط جدا زندگی میکنن بابامم با اون زنش کی این افکار پوسیده میخواد تموم بشه خدا میدونه� ...

الان ديگه تو همين يكي هم گيرن