2777
2789
عنوان

بچها نظرتون راجب اراک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست
اون خونه هاش با لهجه لری رو فقط قبول ندارم مگه نه بقیش درسته

تو نگاه اول خیلی پر ساختمون هست و خونه ویلایی کمه توش 

و من تو خیابونا رفتم لهجه لری میشنیدم همه اش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2تا شهرش

و چند تا روستا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه لهجه اراکیه فرق داره با لری

شاید شبیهه

من به عنوان شخصی که ۷ سال تو این شهر دارم زندگی میکنم .اول بگم هیچ وقت تل تو شهری زندگی نکردید نمیتونید نظر بدید. خانمهای اراکی خیلی خیلی با سلیقه و تمیزند توی آشپزی و تولید خوراکی های خونگی. مثلا ما تو تهران اصلا لواشک و آلبالو خشک و قیصی و اینا درست نمی‌کنیم اما خانمهای اراکی هنرشو دارن و خیلی هنرهای ذیگه. دوم اینکه دزد خیلی کمه .مثلا با آیفون در حال پیاده روی و صحبتی به ندرت گوشیتو میزنن . ما  که تهرانیم بیشتر خطر گوشی و ماشین دزدی می‌بینیم. رسم ها همه زیبا اجرا میشه مثل نوروز و هفت سین و یلداو..... مغازه دارها و کاسب ها تقریبا روراست هستن جنس ها اکثرا گرونتر هست اما کلاه سرت نمیزارن جنس اشغال بدن چون شهر کوچیکه همدیگرو میشناسن.  اما از نظر امکانات بگم صفره صفر. خودشون باغ و طبیعت و واسه گردش خوب میدونن یا کافه و رستوران اما ماها توقع امکانات تفریحی گردشی شاد و لوکس داریم که اینجا نیست. و مثل تهران بورس نداریم مثل بورس لوازم ورزشی منیریه گوشی علایدین و حسن آباد کفش سپهسالار. اون جوری نیست. خیلی هک طلا،دارن و طلا دوست دارن مناسبتا اکثرا طلا میخرن. اینم بگم خیلی اهل دعا و طلسم اعتقاد دارن . یسره انجدونن😅

خمین ادمای خوبین که

هر چی چاقو کش و روانی بود تو بیمارستان خمینی بودن 

۶۰ ۷۰ درصد 

هر چی هم خوابگاه حمینی داشتیم موجودات عجیب و دعوا راه بندازی بودن 

من اراک دانشجو بودم شهر کوچیک و آلوده بدون جای تفریحی و مردمانش اغلب نچسب و خودچس پندار بودن ( معذرت میخواما اینو خود دوستای اراکیم میگفتن )

All is one 
من به عنوان شخصی که ۷ سال تو این شهر دارم زندگی میکنم .اول بگم هیچ وقت تل تو شهری زندگی نکردید نمیتو ...

من بدی ها رو گفتم شما خوبیاشونو گفتی 😂

حرفای شما رو هم قبول دارم شهر امنی بود 😍

All is one 
من بدی ها رو گفتم شما خوبیاشونو گفتی 😂حرفای شما رو هم قبول دارم شهر امنی بود 😍

درسته . ولی بیشتر خوبی دیدم ازشون . فقط زندگی برام اینجا سخته چون غریبم به زور شنبه تا چهارشنبه و مگذزونم فقط به عشق آخر هفته برگردم

درسته . ولی بیشتر خوبی دیدم ازشون . فقط زندگی برام اینجا سخته چون غریبم به زور شنبه تا چهارشنبه و مگ ...

امنیتش که اره هیچ وقت کسی مزاحمت نمیشه حتی مردا یا پسرام تیکه نمیندازن بهت

درسته . ولی بیشتر خوبی دیدم ازشون . فقط زندگی برام اینجا سخته چون غریبم به زور شنبه تا چهارشنبه و مگ ...

من که فرار کردم از اراک 😂

اره خوبم هستن

ولی همکلاسیام مغرور و نچسب بودن جو کلاسمون خیلی بود همه متنفر بودن از همدیگه 

من تو اراک دوران سختی گذروندم به خاطر اینه اولین چیزی که از اراکیا میگم اینه 

All is one 
خمین ادمای خوبین که

شانس من آدم بداشون گیرم اومد 

مادرشوهرم میگه مادر یکیه مادر را نمیشه عوض کرد ولی زن را میشه عوض کرد. 

مادرشوهرم میگه ما از یک عروس خوشمون نیاد ردش میکنیم بره. 

مادرشوهرم میگه من دلم کلفت میخواد. 

مادرشوهرم از جاری هام که خوشش نمی اومد. به پسرش میگفت طلاقش بده. 

مادرشوهرم میگه من استاد زن عوض و بدل کردن هستم. 

مادرشوهرم گفت من دستمال خونی تو را ندیدم. 

پدرم که فوت کرده بود. برادرشوهرم بهم گفت میخوای برای مادرت شوهر پیدا کنم...  من خیلی از حرفش ناراحت شدم. 

و اگه بخوام بنویسم یک کتاب میشه. 

2810