2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وایییی منم خدا نکنه پیاز سرخ کنن افتضاح حالم خراب میشه🥲🥲برعکس باز مرغ ابپز رو دوست دارم

نه منم متنفرم از بوی پیاز ؛ تو همه غذاهام میزدم اگه همینجوری بمونم که کارم زاره 😔

وای منم همین جور بودم تا ۶ ماهگی بچت دختره ؟ ۹ ماه مرغ پیاز خونه ما خریدار ی نشد خیلی بد بود ...

هنوز نمیدونم ولی با این حال و اوضاع خودمم حس میکنم دختره ؛ و اینکه حالت تهوع هام از ساعت ۵ عصر تا ۹ شبه و زیاد بالا هم نمیارم فقط عوق میزنم 🤢

هنوز نمیدونم ولی با این حال و اوضاع خودمم حس میکنم دختره ؛ و اینکه حالت تهوع هام از ساعت ۵ عصر تا ۹ ...

من  کل  روز از وقتی چشمم بازمیشددد بالامیوردم  تا خود شب  همش  رو حالت  اوق بودم  حتی تو خیابون  از کنارکبابی ها که مرغ کباب میکردن   من اوق میزدمو  میرفتم   حس میکردم بچه  میاد  تو دهنم  از،بس  اوق میزدم  ۶ ماه   اینجوری بودم  قشنگ مردم

بعدا اوکی میشی. طبیعیه. بعد زایمان حل میشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من کل روز از وقتی چشمم بازمیشددد بالامیوردم تا خود شب همش رو حالت اوق بودم حتی تو خیابون از ...

وای چقدرررر بد منم از کنار کبابی رد میشم عوق میزنم از بوی عطر یا عرق همکارام عوق میزنم ؛ در حالت عادی تا زمانی ک بویی تحریکم نکنه حالم خوبه تا عصر و عصر ب بعد شروع میشه

واقعااا من که خسته شدم ؛ یه چی دیگه اینکه زیادی دلم میگیره احساس خفگی میکنم غروبا من پاییز حالم بد م ...

دنیا  بیاد  انقدر هر لحظه  خسته ایی   میگی کاش  همون تو بود  مال من  الان  شد دو سالش  و انقدر  اذیت میکنه  گاهی میگم  کاش تو همون دلم بودی  دوتا اوق میزدم   زبون  دراز  پرو  حاظر جواب   وای وای  ۲ سالشه ها ولی  دو م تر  زبون داره  فقط 

وای چقدرررر بد منم از کنار کبابی رد میشم عوق میزنم از بوی عطر یا عرق همکارام عوق میزنم ؛ در حالت عاد ...

چقدر حالت هات عین منه   فرقمون اینه من   کلا  حال خوب نداشتم  کلا اوق  بودم  و زیر سرم  تنها چیزی که میتونستم بخورم سیب بود

2810