2777
2789
عنوان

از روزی که خواهرم رفته اول دبیرستان افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5860 بازدید | 157 پست

من فکر می کنم همسرت اولا چون‌میبینه اعتماد به نفست پایینه این حرفها رو بهت میگه ثانیا تو دلش تو رو زیبا می دونه ولی از ترس اینکه تو خودتو بالاتر از اون حس نکنی این حرفها رو بهت می زنه 

سلام.خوبی عزیزم؟

شب و روزات بخیر و سلامتی آبجی

اومدم باهات احساس همدردی کنم و بگم منم مو به مو شرایط تو رو تجربه کردم.انگار همزاد منی

تنها فرق من و تو اینه که من شوهرم خیلی دوستم داره و باهام خوبه ولی شوهر تو خیلی بی وجدان و نامرده.

به نظرم کل این حس بد،اینکه فکر میکنی کافی نیستی،زیبا نیستی یا خانواده ات نمیخوانت به خاطر اینه که همسرت اعتماد به نفست رو داره میگیره ازت.

ببین بعضی از مردا واسه اینکه زن رو تو مشت شون بگیرند و کاری کنند زنه همیشه دنبال شون بدوعه و ترس از دست دادن شون رو داشته باشه،مدام ازش عیب جویی میکنند و سعی میکنند اعتماد به نفسش رو بگیرند.

مظلوم نباش عزیزم،تو سری خور هم نباش.اون ازت یه ایراد گرفت،تو سه تا بگیر.

وقتایی که هیچ بحثی نیست مثلا بگو باید کمتر برنج درست کنم دقت کردی شکم آوردی؟

یا بالا سرش وایسادی بگو کف سرت معلومه،داری کچل میشی.یا زیادی لاغری و لباسات بهت نمیاد و ...

بزار ببینه که مزه ی حرفایی که بهت میزنه رو خودشم بچشه.

من کلا زن مظلومی نیستم.اگه شوهرم میگفت عاشق زن چاق و قد کوتاهم،منم میگفتم منم عاشق مرد قد بلند و مولدار بودم ولی نشد دیگه چه کنم؟

من خدایی اگه انقدر پر رو بازی در بیاره ولش میکنم میرم.

گور بابای شوهر.عمرمو بزارم و جنگ اعصاب کنم با شوهر؟

خلاصه که مظلوم نباش،الکی هم خودتو نباز.به خدا مطمئنم ازش سر تر هم هستی وگرنه نمیخواست اعتماد به نفست رو بگیره ازت. داره تو خودش یه کمبودی میبینه که میخواد به تو خفت بده که تو به اونا گیر ندی فداتشم.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳ سالمه شوهرم نمیزاره میگه پیر شدی

درستو بخون دخترر مگه بحرف بقیست که علاقه و هدفتو بذاری کنار!!من نزدیک ۲۸ سنم ولی چون نتونستم زودتر مستقل شم و دنبال هدفام باشم الان فقط میخوام تلاش کنم و با عشق و انگیزه بهشون برسم،چه درسی باشه چه کاری،نذار حرف و مزخرفای آدمای ببخشید احمق،نادون،بدذات و قلب سیاه جلو حال خوب و پیشرفتتو بگیره،در ضمن سنت خیلیم کمه و مناسبه برا ادامه تحصیل و مستقل شدن،کاش من سنم کمتر بود،ولی خب بازم میگم دوروز مونده باشه به عمرم بایددد برا زندگیم و هدفام تلاش کنم،شما که ماشالا سنت خیلی کمه،انگیزتم باید خیلیی بیشتر باشه از من و امثال من عزیزدلم،موفق باشی گلم🙏🏻😘❤️🦋❤️✨

من بچه اولم و این بی محبتی رو دیدم بخدا دلم خونه😭😭😭😭

عزیزم احتمالا خانواده تون از اینکه نذاشتن شما درس بخونی و زود ازدواج کردی پشیمونن 

می بینند زیاد خوشبخت نیستی 

شما هم دنبال این باش خواهر برادرد پیشرفت کنند چون پیشرفت اونها باعث افتخارشماهست 

به همسرتم وقتی میگه پیری بگو وا عزیزم نگو اینو 

وقتی به من که چندسال از خودت کوچکترم میگی پیر 

بقیه راجع به خودت که از من بزرگتری چه فکری می کنند 

سعی کن با سیاست بگیریش تومشتت 

اقا بهش بگو

عزیزم فدات شم

غرورشو ارضا کن 

ازپدرت استفاده کن یا ازدوستهان رانندگی را یاد بگیر 

میگه نه بازهم ازش بخواه 

بعدهم برای گرفتن مدرک کاابها ذابگیربخون فقط برای امتحان برو 

کارمجازش شروع کن و....هزارراه هست برای پیشرفت

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶