2777
2789

میگن شرکت نفتیا و بانکیا اکثرا حقوقشون خوبه. حقوق بالای بانک برام قابل درکه چون مثلا وامهای زیاد با اقساط طولانی و کم میگیرن و...

ولی نمی فهمم چرا حقوق کارمندای شرکت نفت بالاس. کسی میدونه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله شرکت نفتی ها حق بقیه رو دارن میخورن مفت و مسلم

بقیه هم هیچی

نفت منابع ملی هست نه ارث پدر شرکت نفتی ها

بازنشسته هاشون با احتساب عیدی ها و مزایا و...ماهی ۶۰ میلیون میگیرن

اونوقت تامین اجتماعی ها نهایت ۲۵ میلیون میگیرن

بله شرکت نفتی ها حق بقیه رو دارن میخورن مفت و مسلمبقیه هم هیچینفت منابع ملی هست نه ارث پدر شرکت نفتی ...

میدونی اونایی که سر دکل ۱۴ روز کار میکنن تو شرجی ۱۰۰ درصد و دمای بالای ۶۰ درجه

چقدر سختی کار دارن؟

خیلی اطرافیان من ۱۴ روز یا حتی ۲۰ روز سر دکلن و میبینم چقدر کارشون سخته

میدونی اونایی که سر دکل ۱۴ روز کار میکنن تو شرجی ۱۰۰ درصد و دمای بالای ۶۰ درجهچقدر سختی کار دارن؟خیل ...

مگه اونی که کارگری میکنه تو استانی مثل خوزستان هوا براش خنکه؟

اون کارگر یا راننده هم تو همون هوا داره کار میکنه تازه کل ماه رو هم کار میکنه نه ۱۴ روز

الکی وکیل مدافع شرکت نفتی ها نشو خودشون به اندازه کافی پرو هستن

پدر منم کارمنو شرکت نفته اما حقوقش زیاد نیست پدرم فوق لیسانس داره اما اونیکه فوق دیپلم داره و پسر شه ...

الکی نگو.ما خودمون خوزستانی هستیم و نصف فامیلامون شرکت نفتن همه شون وضعشون توپه

مگه اینکه پدرت برای شرکت های اقماری کار کنه و دراصل بیمه ش تامین اجتماعی باشه وگرنه کل شرکت نفتی ها اون هم فوق لیسانس حقوق زیر ۶۰_۷۰میلیون نمیگیرن.خونه شرکتی نشستن.نه پول مدرسه میدن نه باشگاه نه استخر نه پول ویزیت دکتر  هر جا میرن مسافرت هتل وویلا مجانی.هر عیدی هم که نفری ۲/۵ عیدی براشون واریز میشه.بد نیست یه کم بقیه رو هم درک کنید.

ولی نمیدونم واقعا چرا هیچوقت راضی نیستن؟هر وقت هم محکومشون میکنی میگن حقمونه انگار نواده ی شیخ قطر وکویتن که نفت ارث پدریشونه

بله شرکت نفتی ها حق بقیه رو دارن میخورن مفت و مسلمبقیه هم هیچینفت منابع ملی هست نه ارث پدر شرکت نفتی ...

بیبن وقتی چیزیو نمیدونی نگو بابای من از صبح تا شب تو شرکت نفت جون می‌کنه اخرشم ۳۰ میلیون میگره 

الکی نگو.ما خودمون خوزستانی هستیم و نصف فامیلامون شرکت نفتن همه شون وضعشون توپهمگه اینکه پدرت برای ش ...

تا چشم حسودا کور بشه بعدشم از صبح تا شب جون میکنن تو میتونی بری بالای مخزنا تو سرما ؟

بابای من ۳۰ میلیون حقوق میگیره مگه تو کارمند شرکت نفتی این چیزا رو بدونی فقط الکی زرزر می‌کنی بابای من رفته زحمت کشیده هم کار کرده هم دانشگاه رفته فوق لیسانس گرفته بعد این همه زحمت انتظار داری ۳۰ میلیون هم نگیره ؟ ما فقط از این ناراحت میشیم که کسی که فوق دیپلم داره ۵۰ میلیون میگیره

تو انقدر حرص نخور بجای اینکه سرتو بکنی تو زندگی فامیلات خودت تلاش میکردی

الکی نگو.ما خودمون خوزستانی هستیم و نصف فامیلامون شرکت نفتن همه شون وضعشون توپهمگه اینکه پدرت برای ش ...

از کجا میدونی الکی میگم نکنه پیام واریزی حقوق بابا به تو ارسال میشه دانشمند

تا چشم حسودا کور بشه بعدشم از صبح تا شب جون میکنن تو میتونی بری بالای مخزنا تو سرما ؟بابای من ۳۰ میل ...

خداروشکر دیروز طرح همسان سازی حقوق در مجلس تصویب شد تا بزودی عدالت اجرا بشه.عزیزم مگه فقط بابای شما شرایط کارش سخته و زحمت می کشه هر کسی رو میبینی یه جور کارش دردسر داره.یکی هم هست میره روی تاور ۵۰ متری رو یه اتاقک میشینه و کلی خطر به جون میخره.چرا شرکت نفتی ها فکر میکنن خیلی خاص هستن؟حالا با طرح همسان سازی حقوق ها همه به یه اندازه حقوق خواهند گرفت.درآمد نفت که فقط متعلق به شرکت نفتی ها نیست و حق همه ی مردمه.این چیزیه که همه ی مردم از دولت انتظار دارند و انشاالله عملی بشه.