2777
2789
عنوان

چیکار کنم تیزهوشان قبول شم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 51 پست
نمیدونم والا چی بگم من رشته تجربی نرفتم بخاطر قبولیش تو کنکور و رفتم ریاضی اولش پشیمون بودم ولی الان ...

آره قبولی تجربی سخته 

چندمی؟

من بدون اینکه چیزی بخونم نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیردولتی 

معلم های ما هم خوبن فقط معلم فیزیکمون استاد دانشگاه و دکترای فیزیک داره و رتبه ۸ کنکور بوده خیلییی تند و سریع درس میده یه جاهاییشو نمیفهمم من ولی بازم بر میگرده دوره میکنه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قبولی تجربی سخته چندمی؟من بدون اینکه چیزی بخونم نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیردولتی مع ...

من مدرسه شاهد میرم نمونه دولتی هم قبول نشدم چون اصلا براش نخونده بودم 

دهم

من مدرسه شاهد میرم نمونه دولتی هم قبول نشدم چون اصلا براش نخونده بودم دهم

آهااا موفق باشی عزیزم 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
جدی می‌فرمایید ؟جمع کن بابا چیزی نداشتی بگی آره ما کاراگاهیم که آدمای دو رنگ و دو رویی مثل شما رو پی ...

اولنش که من قبلا اینو گفتم  عقده ایم ندارم که بخوام پزشو بدم اونی که داره لذتش و میبره اونه نه من دوما بهشتی بره من عقده نیست که آرزوم باشه پاشم برم اونجا من هدفم از تحصیل چیزه دیگه ایه فعلا عقده ای تویی برامم مهم نیست باور میکنی نمیکنی برو بشین سر درس و مشقات بلکه بهشتی بره تو رویای نرسیده نشه

اینکارا رو بکن من مشاور سمپادم اینکارا ک میگم انجام بدی قبولی

کتاب فقط این لیستو بگیر

ریاضی کاهه 
علوم کاهه 
علوم مرشد 
علوم خیلی سبز 
فارسی پیشتاز خیلی سبز نهم

براهوش کمپلکس و ای تی بگیر

کلاس هم فقط پیش استادصابر دلاوری من دانش اموزانم رومیفرستم ۹۰درصد قبولی اگه پیشش بری چون واقعا قبولیاش بالا کیفیت کلاساش بالا و قیمتش پایینه و منصف و حلالخوره

مدل تیت زدن و اینام خواستی بم پیام بده بگم‌چجوری تست بزنی

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....