2777
2789
عنوان

فارکس

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
سرمایه دارم...منظورم اینه ک فعلا دارم درس میخونم بعدش می‌خوام امتحان کنم‌ وقتی همه قواعد‌و‌ قانونش ر ...

بک تست یعنی با استفاده از تردینگ ویو یا استراتژی تستر یا سافت فارکس دیتای گذشته بازار رو دانلود میکنید و استراتژی خودتون رو روش پیاده میکنید و معامله میکنید که سود دهیتون مشخص میشه مثل شرایط دمو ویمونه ولی  نیازی به صبر کردن نداره و سریعتر هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بک تست یعنی با استفاده از تردینگ ویو یا استراتژی تستر یا سافت فارکس دیتای گذشته بازار رو دانلود میکن ...

آها مرسی

خب میشه بگین شما چطوری‌و‌ از چند سالگی شروع کردین؟؟

من خیلی برام مهمه از این طریق در آمد کسب‌کنمچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اولش چطور شروع کردین ..بیشتر توضیح میدین

اولش با حساب سنتی یا میکرو با ۱۰ دلار شروع کردم با اندیکاتور های مختلف و استراتژی های مختلف بارها شکست خوردم

بعدش رفتم سراغ ربات ها و اندیکاتور های پولی که بازم شکست خوردم

بعدش رفتم سراغ سایت های سرمایه گذاری که تمام سرمایمو از دست دادم

بعدش رفتم یوتیوب و ۹۰ درصد آموزش های اساتید خارجی رو دیدم و تمرین کردم به استراتژی خودم رسیدم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
از یوتیوب؟ با کدوم استاد؟

۵ تا ۶ تا استاد مختلف هست با سبک های مختلف

مثل آلفونسو

مایکل

آلبروکس

مانی بول

این ها اساتید سبک عرضه و تقاضا هستند

و چندین استاد و سبک دیگه هم تست کردم

کدوم بهتر بودن ؟

بهتر و بدتر نداریم

هرکدوم براساس دانش و روحیات خودشون اومدن سبک تحلیل تکنیکال عرضه و تقاضارو بهبود دادن و دانش خودشون رو ترکیب کردن

این بستگی داره به شما که با چه سبکی با چه استادی راحت باشید و و قابل فهم باشه براتون 

بهتر و بدتر نداریمهرکدوم براساس دانش و روحیات خودشون اومدن سبک تحلیل تکنیکال عرضه و تقاضارو بهبود دا ...

خوب آخه الان من می‌خوام شروع کنم نمی‌دونم کدوم رو ببینیم؟

خوب آخه الان من می‌خوام شروع کنم نمی‌دونم کدوم رو ببینیم؟

اول آموزش فعلیتون رو تکمیل کنید یاد بگیرید تمرین کنید بعد برید سراغ آموزش جدید و ترکیب سبک ها و...