2777
2789
عنوان

بچه تون بقیه رو به شما ترجیح میده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم شانزده ماهشه غریبه تو کوچه خیابونم ببینه خودش رو میندازه بغلش😂اصلا ربطی نداره کنجکاون

خدا حفظش کنه😍😍😍 چقدر خوشم میاد از بچه های خوش اخلاق و اجتماعی🥰 اخه بچه کوچولوها معمولا تحویلم نمیگیرن یکی بهم محل میده ذوق مرگ میشم😂

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

اونو ولش کن به حرفش اهمیت نده 

منم میرم خونه ی داداشم بچها زیاد میان پیشم و بازی میکنیم خب  دنبال یه تنوع هستن 

یه بازی جدید 

یه فردی که هر روز جلوشون نباشه

یه تازگی داشته باشن 

وقتی هم بشون میگم با مامان بای بای کنید بریم

میرن سمت مادرشون  و دیگه منو بدرقه میکنن 

C᭄

کلا این جاریه من خیلی خودبزرگبینه و از همه چی ایراد میگیره همیشه هم دوست داره بگه بچه هاش از همه سرن

شما اگه خیلی رک جوابش رو بدی یاد میگیره که انقدر سطحی صحبت نکنه و راجع به چیزی که متوجه نیست نظر نده ‌.

خیلی واضح بهش بگو بهتره چند تا کتاب و مقاله روانشناسی مطالعه کنی انقدر سطحی اظهار نظر نکن .

یا بگو بهتره هر کسی حواسش به زندگی و بچه های خودش باشه و به جای اینکه راجع به بچه و زندگی دیگران اظهار نظر های اشتباه کنه روی زندگی خودش تمرکز کنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه من از بچگی تا الان که 10سالش چسبیده بود به من هنوزم همینطوره ومت اصلا دوست ندارم بچه خواهر شوهرم یک روز کامل پیش من بود ۱۵ماهشه با این که شیر میخورد اصلا وابسته نبود من خوشم میاد وابسته نباشه

خدا حفظش کنه😍😍😍 چقدر خوشم میاد از بچه های خوش اخلاق و اجتماعی🥰 اخه بچه کوچولوها معمولا تحویلم نم ...

عزیزین..خدا عزیزانتون رو حفظ کنه انشاالله😘♥♥

دیروز داروخانه رفتم واسش قطره آهن بگیرم یه خانم بهش لبخند زد اینم خودشو انداخت بغلش😂😂

یعنی اولین لبخند این رفته دیگه😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....