2777
2789
میدونم عزیزم. میگم قرصش هم هست میگن لک های بدن رو کمرنگ میکنه

اون فکر نمیکنم راسش . 

خیلیا استفاده کردن گفتن تاثیر نداشته 

نمی‌دونم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
لایه برادر نیست که

پسر داییم زیاد سوار موتور میشه و جلو افتاب هست اونم دقیقا گردنش و دستاش مث من شده. تیره تر از جاهای دیگه هست. من هنوزم ته دلم امید دارم برم دکتر بگه آفتاب خورده تیره شده 😔

نوجوانی خیلیییی جلو آفتاب بودم. ببینم دکتر چی میگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر داییم زیاد سوار موتور میشه و جلو افتاب هست اونم دقیقا گردنش و دستاش مث من شده. تیره تر از جاهای ...

ایشالله گلم . 

شاید هم همین باشه 

کی میدونه 

خدا بزرگه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
چرا میترسم . ولی هر کاری از دستم بر میاد دارم انجام میدم قتل ک نکردم منم آدمم بدمم آسیب میبینه دزد ک ...

فدای تو بشم چقد ناز حرف میزنی عزیزم چقد روحیت خوبه گلم. منم نوجوونی هام خیلی استرس داشتم و روزای خیلی سخت 

فدای تو بشم چقد ناز حرف میزنی عزیزم چقد روحیت خوبه گلم. منم نوجوونی هام خیلی استرس داشتم و روزای خیل ...

خدا نکنه عزیزم . 

ن راسش روحیم خوب نیس 🥲😂

فقط چون مشکلات بزرگ تری دارم ب چش نمیاد زیاد این 

خدا نکنه عزیزم . ن راسش روحیم خوب نیس 🥲😂فقط چون مشکلات بزرگ تری دارم ب چش نمیاد زیاد این

ایشالا همش حل میشه. من همیشه ناامید میشم و ناشکری میکنم یادم میاد ب کسایی ک چه مشکلات بیشتری دارن و چه سختی هایی دارن ک نباید ناشکری کنم. هزینه های درمان ماکولار زیاده؟؟ 

ایشالا همش حل میشه. من همیشه ناامید میشم و ناشکری میکنم یادم میاد ب کسایی ک چه مشکلات بیشتری دارن و ...

عزیزم اگر قرار باشه از دی متیل و کرم های ترکیبی استفاده کنی نه زیاد نیس اصلا . 

اما بعضی دکترا لیزر می‌کنن برا کمر صد میلیون 

هر چند من اعتقادی ندارم ب لیزر 

ترکیبی بهتره 

عزیزم اگر قرار باشه از دی متیل و کرم های ترکیبی استفاده کنی نه زیاد نیس اصلا . اما بعضی دکترا لیزر م ...

لیزر 100 ملیون میگیرن کامل واسه همیشه میره؟؟؟ مال من ی کمر نیست ک. کمر و گردن و بازوها.

میسه لطفا ی عکس بفرستی از کمرت یا جایی ک لک داری ببینم مال منم مث توعه یا ن بخدا خیلی استرس دارم. دیروز زنگ زدم ب 2تا دکتر گفتن ماکولار درمان نمیکنن واسه تشخیص هم باید برم پیش یکی دیگه 

لیزر 100 ملیون میگیرن کامل واسه همیشه میره؟؟؟ مال من ی کمر نیست ک. کمر و گردن و بازوها.میسه لطفا ی ع ...

من تو گروه خوندم ولی دکتره گفته شاید هم برگرده . 

خیلی از بچه ها کارای کیلینیکی انجام دادن اما نتیجه نداشت زیاد 

از ترکیبی بیشتر نتیجه دیدن 

عزیزم آنقدر کمه ... 

اگر میخای درخواست بده یا آیدی تلگرامت بزار برام عکس بفرستم برات مال خودم . 

من خیییلی باسنم داره اذیتم می‌کنه بخدا 

چون اندام جنسیه 

توجه میشه بهش 

اصلا نمیتونم چیکار کنم باقی جاها میگم درک 

کمر لااقل مو میاد روش یکم 

دارم میرم دکتر عزیزم دعا کن نباشه 🥺

ایشالله گلم بد ب دلت راه نده