2777
2789
عنوان

چرا کیتم مثبت شد 🤔

56 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من یه سوال داشتم جواب بدین ممنون میشم

من دیروز موعدم بود و موعدمم ۳۱ روزه است ولی پریود نشدم ، چندتا کیت تخمک گذاری داشتم توی خونه ، گفتم بیا بزارم دیدم که سریع دوتا خط پررنگ افتاد . یعنی الان دوباره تخمک گذاری دارم ؟

چون دفعه قبل که پریود شدم وقتی که دوران پریودیم تموم شد یه هفته بعدشم اینجوری پررنگ افتاد که همسرم چون مسافرت بود نتونستیم اقدام بریم بعد از دو سه روز کلا کمرنگ و هاله ای شد کیت هایی رو که میزاشتم . الان برام سوال شد 

اینم درج کنم بعد از پاک شدم از پری یکی دو سه بار اقدام رفتیم ولی یه هفته بعدش گفتم از کیت استفاده کنم ببینم چجوریاس چون هیچ وقت از کیت استفاده نکرده بودم دیدم یه هفته بعد از پاک شدنم دوخط پررنگ افتاد و فرداش کمرنگ تر شد و پس فرداش کمرنگ تر و سه روز بعدش هاله افتاد دیگه استفاده نکردم از کیت چون گفتم تخمک‌گذاریم‌تموم شده دیگه اقدام نرفتم بعدش ولی اینکه امروز این کیت تخمک گذاری مثبت شد برام عجیب بود . 

هرکی میدونه بگه ممنون میشم

راستی این کیت تخمک‌گذاری خارجیه بخاطر همین شبیه بی بی چکه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

عزیزم احتمالا بارداری که اتقدددد پررنگ شده

نمیدونم علائم خاص و شدیدی ندارم مثل بارداریای قبلیم 🤷‍♀️

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز بیبی چک بزن ۹۹درصد مثبته..حتما خبرم کن

امروز که نمیشه بی بی چک بزنم باید صبح ناشتا باشه 

فردا اگه شد ان شاءالله میزنم میگم بهت گلم

امروز بیبی چک بزن ۹۹درصد مثبته..حتما خبرم کن

سلام عزیزم امروز بی بی چک زدم خدا رو شکر مثبت شد 

عاخییییی مبارکه گلم ..من دیگ در این زمینه متخصص شدم😂😂

چرا ؟ مگه تجربه ای داری؟