2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثبته عزیزم. مبارکه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
عزیزم چقدر طول کشید هاله بیفته؟؟؟چقدر از موعد گذشته؟؟؟

خیلی وقت بود چون نا امید بودم بی بی چک دیگه استفاده نکردم . دیروز یه بی بی چک گذاشتم که خراب بود . 

من پریودم به شدت نا منظمه .کل شهریور و این چند روز مهر اصلا پریود نداشتم . ولی ده روز میشه سینه هام درد میکنن . زیر شکمم یه حالتیه ‌ . دیگه بعد از ده روز پریود نشدم گفتم بی بی چک بذارم .

بخاطر همین میترسم علائم پریودی باشه

😭😭😭 بهم میگید مبارکه من باورم نمیشه

روزمو ساختی 🥲😍 از ذوق چشام اشکی شدن🥺 مبارکههههه

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 

مبارک باشه بیبی چک منم یه چیز تو این مایه ها بود باردار بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

خیلی وقت بود چون نا امید بودم بی بی چک دیگه استفاده نکردم . دیروز یه بی بی چک گذاشتم که خراب بود . م ...

منم مثه شمام ولی پریودام منظمه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.