2777
2789

حس ششمی جون لطفا بیا دیگه قول میدم بچه ها این زیر رنگ لباس نپرسن😂🤌🏻

بهم بگووووو حسش چیه به من؟

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

واسه سرگرمی خوبه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا حسی نداره

کاری که امروز کرد دروغ بود یا واقعی؟

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

حس میکنم سنت کمه

قدت متوسطه لباسای مشکی دوسداری و رنگ تیره

گردنبند میندازی

اونیم ک میگی قدش بلند تر از خودته

موهاش کم پشته ولی قیافش خوبه

هبکلشم خوبه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
واسه سرگرمی خوبه

چی واسه سرگرمی خوبه خوشگلم

حس میکنم سنت کمهقدت متوسطه لباسای مشکی دوسداری و رنگ تیرهگردنبند میندازیاونیم ک میگی قدش بلند تر از ...

عزیزم میشه بهم بگی چرا پیامم سین نزد؟ اکسمم هست بهم پیام داد برگردیم در صورتی که دوسش داشتم حالا بنظرت خودم بهش پیام بدم؟ 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
حس میکنم سنت کمهقدت متوسطه لباسای مشکی دوسداری و رنگ تیرهگردنبند میندازیاونیم ک میگی قدش بلند تر از ...

از منم بگو 

جدیدا از یکی خوشم میاد به نظرت مجرده؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

درسته 

حس میکنی چه حسی داره بهم ؟ به چشم بازیچه میبینه؟

لطفا جوابمو بده چند تا سوال دارم واقعا ذهنم درگیره

2810