2777
2789
لامصب خواب ندارن

خب مام بیداریم تا ساعت چهار اینا البته سر صدا نداریم ولی خیلیا پنجشنبه بیدارن بخاطر بیکاری فرداش ک تا ظهر میتونن بخوابن ..ولی احتمالا شما چون میخوابین اذیت میشین ک باید از سر صدا رعایت کنن واقعا دیگه از یک به بعد اگ صدا داشتن میشه چند نفر جمع شید شکایت کنید یا به مدیر ساختمونتون بگید اگه دارین

مهمون هم داشته باشیم انقدر سر و صدا نداریم

خب آخر هفته برای مهمونی و دورهمی دیگه پس مردم چیکارکنند؟‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه آمار بگیر،اگه اینطوره،کفشاشونو بریز توی نایلون زباله،بنداز دور،چهار دفعه اینکارو کنی،دیگه هیچکس ن ...

😐😐 وااای این چه کاریه ، خودتون از اینکارها میکنید؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

همسایه ای که خودش موقع رفت وامد درها رو محکم میکوبه پاهاشونم میکوبن پله ها ساعت ۲ نصف شب بلند میشه صندل میپوشه میره اینور اونور ...وقت وبی وقت میکوبن به سقف بعد میگه دخترم میرقصه ....بعد فقط یکی دوساعت بعد اومدن شوهرم پسرم باهاش بازی میکنن این خودشو جر میده که چرا صدای بچت میاد یا موقع رفتن به بیرون در عرض سه دیقه درشونو باز میکنه بچمو میترسونه که چرا تو راه پله صدات میاد وفش میده ....یعنی ۱۳ماهه خونمونو کرده تو شیشه ...اصلا رعایت نمیکنن بعد انتظار دارن ما جیکمونم درنیاد...درضم از عید اجاره هم ندادن صاحبخونه بیرونشون کرده نمیره  ....به من میگه طبق دستور من باید تو خونتون زندگی کنین صداتون اصلا نباید بیاد اسپند نباید دود کنین .....شب ساعت ۱۰به بعد ما میخوابیم شمام باید بخوابین ...جراغ راه پله نباید روشن شه شبا نورش میخوره به ما...وکلی چرت پرت دیگه .....یهویی میپرن رو زمین وقتی پسرم ظهرا خوابه تا بترسون مارو ....موقع بیرون رفتن بچمو ترسوند گفتم فقط واگذارتون کردم یه خدا مثل خودتونو بزاره جلوتون برکشت گف جلوی تو سگ گذاشته دیگه پسرمو میگفتا.....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
یه آمار بگیر،اگه اینطوره،کفشاشونو بریز توی نایلون زباله،بنداز دور،چهار دفعه اینکارو کنی،دیگه هیچکس ن ...

یاخدا ....وجدان این وسط چی میگه....

خدا از رو زمین برداره همسایه بد و اذیت کن رو 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
آدم نفهم همین حقشه،مهمونیم یه عرف و تعریفی داره،مگر اینکهمهمونا به جای پا،سُم داشته باشن و به جای صح ...

یعنی ای کاش مامان اینا پایه بودن می‌رفتیم خونشون 

ببین نفهم پیششون کم میاره 

دیگه اخر هفستس عزیزم کمی تحمل کنی 

درسته زشته اما دیگه چه کار میشه کرد

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

خدا از رو زمین برداره همسایه بد و اذیت کن رو

الهی امین الهی امین ۱۳ماهه درمونده شدیم از دست این دوتا افریته خدا محوشون کنه فقط