2777
2789
عنوان

شهر بزرگ است تنم

104 بازدید | 13 پست

شهر بزرگ است تنم،

غم طرفی ، من طرفی

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من یه سوال درمورد یه سریال داشتم همینجا بپرسم؟

سلام هر جا راحتین بپرسد تا جایی که بتونم کمک میکنم 😊

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
سلام هر جا راحتین بپرسد تا جایی که بتونم کمک میکنم 😊

ممنونم ، من میخوام فصل۱۵ ماجراهای مرداک رو با دوبله فارسی یا زیر نویس ببینم ، سایت زرفیلم زبان اصلی اش رو داره ولی زیرنویس هایی که دانلود کردم از جای دیگه با مکالمات فیلم هم خونی نداره ، چطور میتونم این فیلم رو ببینم؟

ممنونم ، من میخوام فصل۱۵ ماجراهای مرداک رو با دوبله فارسی یا زیر نویس ببینم ، سایت زرفیلم زبان اصلی ...

چقد خوب 😃 من ندیدمش ولی تعریفشو شنیدم 

اون قسمت هایی که دانلود کردین زیر نویسذچسببده نیست ؟ یعنی سافت ساب نیس ؟ اگر زیر نویس داره ولی نمیاره باید پخش کننده فیلم رو عوض کنید 

حالا که زیر نویسش رو از دوباره دانلود کردین شما پخش کننده فیلم ام ایکس پلیر رو دانلود کنید بهترین پخش کننده فیلم هستش با کلی امکانات اونجا کلیپ رو پلی که کردین سه نقطه رو میزنید و نوشته اضافه کردن زیر نویس به فیلم بعدش از پوشه ای که زیر نویس توش هست زیر نویس رو انتخاب میکنید .

ولی اگه از این به بعد خواستید فیلم و سریال دانلود کنید از دنیای سریال دانلود کنید خیلی خوبه 👌 من خودم چندین ساله از این سایت میبینم هم دوبله و هم زیر نویس بدون سانسور داره 

چقد خوب 😃 من ندیدمش ولی تعریفشو شنیدم اون قسمت هایی که دانلود کردین زیر نویسذچسببده نیست ؟ یعنی ساف ...

بله یکی از بهترین فیلمایی هستش که تا به حال دیدم ، آهان ممنون از توضیحاتتون آخه مشکل اینه که عنوان نزده هر زیرنویس مال کدوم قسمته الان زیر نویس رو میذارم ولی یه چیز دیگه داره ترجمه میکنه ، بله فیلم ها بدون زیرنویس هستند ، اتفاقا دنیای سریال الان سرچ کردم نیاورد چیزی، یعنی کلا این فیلمو نداره یا باید یه جور دیگه سرچ کنم؟

بله یکی از بهترین فیلمایی هستش که تا به حال دیدم ، آهان ممنون از توضیحاتتون آخه مشکل اینه که عنوان ن ...

خواهش میکنم 🙏 

بنظرم اگه نزده کدوم زیر نویس برا کدوم قسمته از یه سایت دیگه و دوباره زیر نویس رو دانلود کنید چون حجم زیادی نداره و زود دانلود میشه 

بببین دنیای سریال رو هم فیل تر کردن باید از تلگرام از قسمت ربات اقدام کنید داخل ربات این فیلم یا ....رو سرچ میزنید خودش یه لینک دانلود میده و راهت میشه دانلود کرد 

خواهش میکنم 🙏 بنظرم اگه نزده کدوم زیر نویس برا کدوم قسمته از یه سایت دیگه و دوباره زیر نویس رو دانل ...

آخه همین یه دونه سایت رو پیدا کردم که قابل دانلود بود بقیه سایتا ارور میدادن، توی بات هم سرچ کردم چیزی نیاورد ، میشه شما چک کنید ببینید اصلا هست؟

آخه همین یه دونه سایت رو پیدا کردم که قابل دانلود بود بقیه سایتا ارور میدادن، توی بات هم سرچ کردم چی ...

منم نگاه کردم درسته فقط تو یه سایت هستش 

خودم دانلود کردم نگاه کردم زیر نویس ها درست هستن 

ببینید شما فایل رو باز کردین؟ باید فایل پی دی اف زیر نویس رو باز کنید و تو یه پوشه استخراج کنید 

بعدش برا هر قسمت رو دونه دونه خودش جدا زیر نویس داره ببینید آخر هر زیر نویس نوشته که برا کدوم قسمت هستش 

آخرش رو نگاه کنید مثلا نوشته 02 یا 03 

که معلومه برا کدوم قسمت هستش 

بعدش زیر نویس مخصوص خود هر قسمت رو انتخاب کنید اینجوری اشتباه نمیشه 

منم نگاه کردم درسته فقط تو یه سایت هستش خودم دانلود کردم نگاه کردم زیر نویس ها درست هستن ببینید شما ...

ممنون ، ولی خب مثلا الان این قسمت یکه ولی دوتا اولی رو که امتحان کردم باهم جور در نیومدن 

ممنون ، ولی خب مثلا الان این قسمت یکه ولی دوتا اولی رو که امتحان کردم باهم جور در نیومدن

خب این که درسته باید باز کنه 😕

چند قسمت از فصل 15 رو‌ دانلود کردی ؟

بنظرم باید بیخیالش بشی و فصل 15 رو از اول دانلود کنی 🤦😅 کلا این زیر نویس مشکل داره 

ببین همیشه سعی کن زیر نویس چسبیده دانلود کنی 

من خیلی از سریال هارو دوبله بدون سانسور میبینم

خب این که درسته باید باز کنه 😕چند قسمت از فصل 15 رو‌ دانلود کردی ؟بنظرم باید بیخیالش بشی و فصل 15 ر ...

باز میکنه ولی مکالمات انگلیسی با زیرنویس فارسی هم خوانی نداره نمیدونم چرا ، فعلا دو قسمت اول رو دانلود کردم حتی قسمت اول رو بدون زیرنویس دیدم ولی به سختی متوجه میشدم کلا بیخیالش شدم ، آره من برای اون ۱۴ فصل قبلی همه رو از وبسایت من و تو دیدم دوبله فارسی بود که خوبم بود انصافا ، این فصلای جدیدشه که منتشر نشده ، حالا مهم نیست بالاخره تا چندسال آینده میاد بیرون😅 ، ممنونم ببخشید زحمت شما هم شد 

باز میکنه ولی مکالمات انگلیسی با زیرنویس فارسی هم خوانی نداره نمیدونم چرا ، فعلا دو قسمت اول رو دانل ...

خواهش میکنم 

ببخشید که نتونستم کاری انجام بدم 🙏