2777
2789

در کل بد نیست ولی اخ یه اخلاق بد داره‌که از جانب خودش تصمیم میگیره برای همه به ما عرپساش ب پسراش به شوهرش ابجیش بچه های ابجیش تذکر میده  مثلا سلام کنید دست بدید این و دعوت کنید اون و دعوت کنید خونه ی ما میاد میکه باید جاری تو دعوت کنی که من محلش نمیدم  خونه ی جاریم میره همین طور. یه بار مهمون داشتم اومد برام کاچی درست کرد ریخت تو سه تا سینی برای خودش خواهرش جاریم برد خیلی زورم اومد به شدت مهمونی میرم میکه به اون سلام کردی به فلانی دست بده 

حالا از امشب بگم شوهرم و برادر شوهرم شریک هستن ما دو تایی با شوهرم قصد داشتیم شام بریم بیرون که من گفتم چون جای حساب میخوایم بریم رستوران پس برادر شوهرم و جاریم هم باید بیان دیگه قرار شد چهار تایی بریم بعد برادر شوهرم گفته بود چون مامانم اینا این چند وقت خیلی زحمت کار مونو کشیدن اونام باشن ما هم گفتیم اوکی خیلی هم عالی حالا جاریم میگه مادر شوهر کفته من بیرون بودم بچه ی خواهرم هم شنید منظورش اینه به خواهرش هم بگیم هر مراسمی هست هر جا میریم توقع داره اونام باشن 

زیادی رئیس بازی درمیاره مکه یجا زندگی میکنید

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمون مهمون دعوت میکنه😒😒

من که گوش نمیدم بی احترامی هم نمیکنم در کمال احترام ولی رک و راست میگم‌که نه یا یه بار گفت به فلانی سلام نکردی گفتم نه بقیه باید به من سلام کنن😜