2777
2789
عنوان

مهمون سر زده و اوضاع داغون اتاقم

123 بازدید | 3 پست

خیلی سرزده و یهویی دختره دوست مادرم اومد خونه

یه چند دقیقه بعدش داییم اینا اومدن و خب دختره مث اینکه راحت نبود گفت بریم تو اتاقت😐

منتظر جواب هم نموند دید داییم اینا دارن میان داخل رفت سمت اتاقم

حالا اتاق من😐

بشقاب خالی و قاشق چنگال تو کمد لباسیم😐

کف اتاقم پتو و پشتی و اتو و انواع قرص و با تزئین پفیلا و خورده کاغذ

آب شدم...‌ خیلی خیلی خجالت کشیدم

من از یه زمانی به بعد خیلی دل مرده شدم

دیگه به نظم اتاقم اهمیت زیادی نمیدم...

ماهی یه بار مرتبش کنم که اونم نهایت ۱ هفته منظم بمونه

اصلا دست و دلم به کار نمیره تو این خونه ی قدیمی

کلی نقص داره 

از در و دیوار‌گرفته تا کمد و اساس قدیمییم

هزینه نو کردنشونو ندارم...

بعدم ارزشی نداره 

خونمون حداقل ۲۰ سال ساخته

دلم ب هیچی خوش نیست...

هیچی..

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من تنها دلیلی که مدام خونم مرتب نگه میدارم میدونی چیه ؟ یک اینکه میگم یهو میافتم میمیرم آبروم می‌ره دوم میگم مهمون ناخوانده میاد وگرنه منم دلو دماغشو ندارم 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من تنها دلیلی که مدام خونم مرتب نگه میدارم میدونی چیه ؟ یک اینکه میگم یهو میافتم میمیرم آبروم می‌ره ...

من خیلی کم پیش میاد کسی بیاد سمت اتاقم

واسی همین اصلا بهش نمیرسم

نه دل خوشی دارم ازش و نه مرتبش میکنم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمیزی خیلی حس خوبی داره کلی به آدم روحیه میده وحالتوخوب می‌کنه به قدیمی بودن وسایل اصلاتوجه نکن،فرداجمعه اس یه آهنگ شادبذاروشروع کن همه جاروبساب،اخرش کلی حالت خوب میشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..