2777
2789
عنوان

وزن بعد بارداری

75 بازدید | 17 پست

سلام خانوما میشه بگید بعد زایمان تقریبا چقدر از وزنتون کم شد و ب مرور چقدر کم کردید به وزن قبل بارداری رسیدید یا ن

تو کل بارداری چقدر اضافه کردید

من ۲۲کیلو اضافه کردم ۳۸هفتم خیلی نگرانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من قبل بارداریم ۴۸بودم دقیق روز زایمانم ۶۵بودم زایمان که کردم شدم ۵۸یک ماهگی بچم شدم ۵۳.دوماهگیش شدم ۵۰. همه اینا بدون رژیم گرفتن بود و ناخواسته.اما من‌چون شیرم خیلی کم بود تو شیردهی مرتب کم میکردم از بیست روزگیشم بچم الرژی به پروتئین گاوی گرفت من هیچی نمیتونستم بخورم و شیرم میدادم وزنم خیلییی کم شد درحدیکه ۵ماهگیش دمترم گفت باید شیرمو قطع کنم چون ریزش مو و مژه شدید گرفته بودم کلا ی استخوون شده بودم فقط

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

شما تو بارداریتون ی حس بدی نداشتین مثلا تو خونه یهو ی جوری بشین از صبح ناراحت باشین بغض بگیرتتون من این جوریم روانی دارم میشم بخدا خدا کنه بعد بارداری خوب بشم دکتر زنانم بهم داروی ضد افسردگی فلوکستین داده

شما تو بارداریتون ی حس بدی نداشتین مثلا تو خونه یهو ی جوری بشین از صبح ناراحت باشین بغض بگیرتتون من ...

دارو رو مصرف نکن اون باعث میشه بدنت بی حالتربشه 

برو بیرون نزار افسردگی بهت فشاربیار

شما تو بارداریتون ی حس بدی نداشتین مثلا تو خونه یهو ی جوری بشین از صبح ناراحت باشین بغض بگیرتتون من ...

من همیشه ی خدا اینجوریم یک ساعت ب شدت حالم خوبه یک ساعت از زندگی بیزارم 

منکه این موضوع رو ب دکترم نگفتم چون آدمی نیستم ک دچار افسردگی بشم

ب نظرم دلیلش فقط بارداری هست بخاطر بهم ریختن هورمون ها طبیعیه بعد زایمان درست میشه ب مرور 

2810