2777
2789
آره خیلییی زیاد و کاملا بی رنگ . باورکن نمیدونم بگم چیکار کنی متاسفانه سندروم روده برا هر کی ی مدله ...

اره پودر سنجد رو‌ منم شنیدم امتحان کردی ؟ از عطاری بگیرم؟ 

الان دفع نرمال داری ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پودر سنجد رو‌ منم شنیدم امتحان کردی ؟ از عطاری بگیرم؟ الان دفع نرمال داری ؟

نه عزیزم خودم امتحان نکردم . ولی کپسول پروبیوتیک فمی لاکت یا لاکتوکر استفاده میکردم خوب بودم برام ولی موقتی خوب بود. الان میگم بخاطر مشکلات هورمونی و آندومتریوز دوار یبوست شدم ولی دفعم بشدت زیاده 

2805
نه عزیزم خودم امتحان نکردم . ولی کپسول پروبیوتیک فمی لاکت یا لاکتوکر استفاده میکردم خوب بودم برام ول ...

برای سندروم روده قرصی میخوری؟ 

چجوریه که هم یبوستی هم دفعت زیاده!

کلونوسکپی هم شدی یا ن 

چجوری سرچ گوگل رو ترک کنم؟😑کلافع شدم اره به تغذیه ربط داره رنگ مدفوع شما تا حالا مدفوع سبز یا زرد ر ...

من داشتم عاره 

الانم دفعم گاها بحدی سفته که مقعدم زخم و خونی میشه 

نه عزیزم اسهال نیستم 

در سندروم روده لاغری ممکنه؟

چجوری لاغر نیست 

ببین تو جذب مواد غذایی مشکل پیش میاد 

توهضمت مشکل پیش میاد 

اذیت میشی 

گاها اشتهام کمه گاها زیاد 

و بعضی وقتا دفعم خیلی زیاده با این که دفعم سفته 

گاهی وقتا نرمالم 

برای سندروم روده قرصی میخوری؟ چجوریه که هم یبوستی هم دفعت زیاده!کلونوسکپی هم شدی یا ن

منم هم دفعم سفته 

هم زیاد دفع داشتم و گاهی وقتا دارم 

هم کلونوسکپی شدم و نمونه برداری

آبجی من چند سال پیش اینجوری بود.اون موقع خیلی استرس داشت.کارهایی که کرد اینا بودن:میوه تابستونی خیلی ...

ممنونم ازت 

دقیقا این کارا عالیه من بارهنگ میخورم خیلی بدنم خنک میشه 

درسته میوه تابستونی ضد روده س خیلی مضره مگه اینکه کمپوت شه 

من داشتم عاره الانم دفعم گاها بحدی سفته که مقعدم زخم و خونی میشه نه عزیزم اسهال نیستم

من بیشتر دفع شل 

ی مدته رو رنگ مدفوع حساس شدم ایا سندروم روده رنگ دفع زرد میکنه؟؟ 

چند بار مدفوع زرد داشتی؟ 

من نگرانم گوگل مزخرف مینویسه 

من بیشتر دفع شل ی مدته رو رنگ مدفوع حساس شدم ایا سندروم روده رنگ دفع زرد میکنه؟؟ چند بار مدفوع زرد د ...

گوگل کلا چرته 

بلهههههه داشتم اصلا پارسال کشت مدفوع دادم 

رو رنگش نوشته بود 

زرد 

چیش طبیعی نیس مثلا ؟

گفتم که بسته به نوع تغضیه س عزیزم 

نترس 

باورکن من دفعم خیلی از مواقع نارنجیه

برای سندروم روده قرصی میخوری؟ چجوریه که هم یبوستی هم دفعت زیاده!کلونوسکپی هم شدی یا ن

الان که چیزی نمیخورم قبلنا خیلیی دکتر میرفتم ولی یا فایده ای نداشت یا نهایتا حین مصرف دارو فقط ی کوچولو بهتر بودم . آره هم آندوسکپی هم کولونوسکپی انجام دادم . ببین یبوستم خیلی شدید نیست نمیدونم چطور توضیح بدم دفعم دیگه مثل سابق شل نیست سفته نه اینکه یبوستم خیلی باشه نزدیکای پریودی و تایم پریودیم ک نگم چقد تو دستشوییم 

ممنونم ازت دقیقا این کارا عالیه من بارهنگ میخورم خیلی بدنم خنک میشه درسته میوه تابستونی ضد روده س خی ...

خواهش می‌کنم

یه کار دیگه هم می‌کرد هر روز صبح ناشتا یه مقدار خاکشیر رو می‌ریخت داخل یه فنجون و روش آب داغ می‌ریخت و یه حبه قند مینداخت توش یه خرده که می‌گذشت می‌خوردش خیلی خوب بود

خواهش می‌کنمیه کار دیگه هم می‌کرد هر روز صبح ناشتا یه مقدار خاکشیر رو می‌ریخت داخل یه فنجون و روش آب ...

اونم خیلی خوبه 

حتما انجام میدم 

لعاب میندازه برا روده خیلی خوبه👌

گوگل کلا چرته بلهههههه داشتم اصلا پارسال کشت مدفوع دادم رو رنگش نوشته بود زرد چیش طبیعی نیس مثلا ؟گف ...

اره از دکتر عمومی هم پرسیدم گفتم رنگ مدفوع گاهی وقتا زرد گف مهم نیس بخاطر تغذیس

چند بار دفع زرد داشتی؟ 

پس من زیادی حساس شدم 😪هوف 

2810