2777
2789
منم اسید معده دارم از قرص خسته شدم من

من با عصاره ی شیرین بیان خیلی بهتر شدم..اگر فشار خون بالا نداری ..از عطاری بخر..اندازه ی یه نخود صبح ناشتا در اب جوش بریز هم بزن بخور..چهل روز این کار رو بکن..التهاب معده رو از بین میبره..اسید معده هم از بین میره..من دقیقا عین شما بودم...الان هم قبل پریودی و تو روز های پریودی علائمم زیاد میشه..لعنتی هورمونها روی این تحرکات روده خیلی موثر هستند.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
من ک امپول سینورا میزنم.جدیدا تخم مرغ ماستو دوغ و شیرو پیاز خام و سیر رو نمیخورم بهتر شدم خداروشکر. ...

آمپوله برا چیع؟

تخم مرغ بده مگه؟

صبحونه چی میخوری شما؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با عصاره ی شیرین بیان خیلی بهتر شدم..اگر فشار خون بالا نداری ..از عطاری بخر..اندازه ی یه نخود صبح ...

دقیقا اونجوری ام 

شیرین بیان دارم توخونه 

متنها آنفولانزای معده گرفتیم 

قرص میخورم 

میگم فعلا هیچ گیاهی نخورم تداخل دارن باهم 

تا ۳روز دیگه قرص دارم بعدش دوباره شیرین بیان میخورم 

2805
دقیقا اونجوری ام شیرین بیان دارم توخونه متنها آنفولانزای معده گرفتیم قرص میخورم میگم فعلا هیچ گیاهی ...

اره با دارو شیرین بیان نخور..چون تداخل میکنه..صبر کن داروهات تمام شد..یه دوره شیرین بیامگن بخور..برای من خیلی عالی بود‌

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
آمپوله برا چیع؟تخم مرغ بده مگه؟صبحونه چی میخوری شما؟

من کل رودم درگیر شده متاسفانه و عفونت داره ...

گفتن نخورم دیگه کلا صبونه رو کنار گذاشتم مجبورم گوجه رو تو خرد کن میریزم با پیاز بعد با ی کوچولو روغن سرخ میکنم میخورم...

اره با دارو شیرین بیان نخور..چون تداخل میکنه..صبر کن داروهات تمام شد..یه دوره شیرین بیامگن بخور..برا ...

برامنم خوب بود ولی خب الان 

نمیشه مصرف کنم 

عرق ۶گیاهم خوب بود برام

من کل رودم درگیر شده متاسفانه و عفونت داره ...گفتن نخورم دیگه کلا صبونه رو کنار گذاشتم مجبورم گوجه ر ...

وایییییییی گوجه نخور 

گوجه سمه برامون 🚫

سیب زمینی آب پز کن 

منم دارم...امانم‌رو بریده...هر وقت استرسی می شم جای ساکت باید بشینم برام‌عذابهکشک و ماست نخورماست فق ...

منم سندروم‌ روده تحریک پذیر دارم 

علایمت چیه؟ 

تا حالا دفع زرد با سبز رنگ داشتی؟ 

2810