2777
2789

توی محیطی که هستیم هر روز ناهار می‌بریم 

یکی هست ناهار و هیچی نمیاره فقط میاد خودشو میندازه رو غذای بقیه دهنی اینا هم اصلا براش مهم نیست 

منم واسه خودمو رفیقم فقط میبرم قاشق و غذا این میاد بزور غذارو میخوره 

این خانم توی اکیپ دوستای همون رفیق من هستش بعد رفیقمم بخاطر اکیپ و دوستی و اینا چیزی نمیگه بهش 

دو سریه میپیچونیم میریم تنهایی غذا میخوریم سری قبلی فهمید به منفت حلالت نمیکنم غذا ندادی بهم بعد غذای رفیقمو گرفت مثل چی خورد 

تروخدا بگید چیکار کنم واقعا ازش فراریم دیگه خسته شدم از پیچوندن و نگرانی برای اینکه یک وقت نیاد بالا سرمون قارت کنه

خودم هیچوقت غذای کسی رو حتی اگه تعارف کنه هم نمیخورم 

واقعا خیلی پروعه متنفرم ازش

خیلی رک بگو عزیزم به اندازه خودمون غذا اوردیم شما لطف کن خودت غذا بیار

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ادمی ک اینجور پررو باید با خودشم پررو باشی فردا ک اومد بگو ببخشید ولی اندازه خودمون غذا میاریم ...

آنقدر پروعه حد ندارع 

یکبار داشت تو صورت یکی از دوستام چنگ میزد غذاتو بده منم بخورم مثل این وحشیا 

اصلا دلت نسوزه . عین خودش پررو باش وگرنه عین الان میای میگی چکار کنم

مامانم هی میگه ببر گناه داره گشنشه شاید چیزی تو خونه ندارن 

ولی واقعا اشغاله 

از یک طرفم میترسم از دستم ناراحت بشه ولی خب هم حال منو هم حال رفیقمو بهم زده 

من چیزی راجبش تا بحال به کسی بجز مامانم نگفتم ولی اون روزی دیدم رفیقمم گفت غذا میارم دوست ندارم فلانی حمله می‌کنه بدم میاد

بگو اندازه ی خودم آوردم دست نزن یا چند روز ساندویچ ببر بهش نده

وای من مدرسه ای بودم یه اکیپ تو کلاس بود انقدر پر رو بودن خوراکیای همه رو میخوردن هیچوقتم هیچی به هیچکس تعارف نمی‌کردن کل کلاس از اکیپشون بدشون میومد ولی خودشون توهم محبوب بودن داشتن 😂🤣

بگو اندازه ی خودم آوردم دست نزن یا چند روز ساندویچ ببر بهش ندهوای من مدرسه ای بودم یه اکیپ تو کلاس ب ...

حالم از پرو بهم میخوره آنقدر بهش دادم هار شده 

سری بعدی میگم اندازه خودم آوردم گشنمه 

میخواد غذا بیاره نمی‌خواد به جهنم 

والا یک تیکه برنج و سیب زمینی و نون پنیر تو خونه همه هست این اگه دلش غذای گرم میخواد نون پنیر نمیتونن دست کنه تو جیبش 

والا

خود اونجایی که هستیم چند میلیون میگیرن پس سطح پایین نیستیم کلا

دفعه اول اینجوری شروع کن که بتونی راحت حرفتو بزنی براش ظرف جدا غذا ببر ولی نده  وقتی اومد تو ظرف شما بخوره بگو دوست ندارم جز دوستم با کسی دیگه غذا بخورم 

بعد بهش بده ظرف جدا برای دفعات بعد دیگه فکر نکنم بیاد

آنقدر پروعه حد ندارع یکبار داشت تو صورت یکی از دوستام چنگ میزد غذاتو بده منم بخورم مثل این وحشیا

چقد ندید بدید و نخوردست😐ادم حالش بد میشه همچین ادمایی رو میبینه

چقدم این ادما بیرون چیتان پیتانن و کلاس میان

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»