2777
2789

آزمایش و بیبی چک رو نمیخوام بگین، فقط علائمی که داشتین، چون تنبلی تخمدان ها پریودشون خیلی جا به جا میشه و اینا پس نمیشه انگار فهمید دقیقا کی عقب می افته پریودی

چه علائمی داشتید!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲سال اقدام بودم بحاطر تنبلی نمیشد و شروع کردم به وزن کم کردن و ورزش نخوردن قندو شکر خیلی سریع تو۶ماه ۴۰کیلو کم کردم و بعدش بلافاصله تو اولین اقدام باردار شدم .علائمم این بود که سینه هام درد میکرد احساس خستگی و کم خوابی و گاها سردرد داشتم و خیلی دلم چیزای شور میخواست پفک و خیارشور و فست فود ولی انقدر بیبی چک زده بودم و منفی بود اصلا به ذهنم دیگ نمیرسید که بیبی بزنم 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من ۲سال اقدام بودم بحاطر تنبلی نمیشد و شروع کردم به وزن کم کردن و ورزش نخوردن قندو شکر خیلی سریع تو۶ ...

یلام ببخشید میتونید جواب آزمایش منم بخونید تو تاپیکم هست چقدر تنبلی نخمدان دارم 34 سال سنم هست

یلام ببخشید میتونید جواب آزمایش منم بخونید تو تاپیکم هست چقدر تنبلی نخمدان دارم 34 سال سنم هست

متاسفم گلم بلد نیستم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من ۲سال اقدام بودم بحاطر تنبلی نمیشد و شروع کردم به وزن کم کردن و ورزش نخوردن قندو شکر خیلی سریع تو۶ ...

عه چه جالب، من میدونین توی اقدام نیستم ولی جلوگیری نمیکردیم همسرم گوش نمی‌داد به جلوگیری کردن ، منم خب تنبلی داشتم گفتم توی این یکسال که نشدم به بعدشم نمیشم دیگه ،مخصوصا که وزنم خیلی رفته بود بالا و اینا، ولی یهویی توی یکماه بدون اینکه کاری بکنم ۴ کیلو کم کردم و اشتهام خیلی کم شد، حالا دوره پی ام اسم تموم شده دوروزم عقب انداختم تقریبا، دقیقا یهویی سرم درد میگیره سینه هام نوکشون درد داره کسل و بی حال خیلی زیاد یه دقیقه عصبیم یه دقیقه خوشحال یه دقیقه غمگین، نمیدونم این پریودیه یا بارداری ،،مخصوصا که دهنمم مزه بدی میده ولی خب مزه اهن یا فلز نیست به نظرم گرچه که نمیدونم چه طعمیه دقیق ولی طعم خیلی بدیه

درد شدید تخمدان و زیر دلماونقدر که فکر میکردم کیست‌های تخمدانم زیاد شدن و پیچ خورده تخمدانم🤦🏻‍♀️ ا ...

من دلم درد میکنه ولی نه زیاد وقتی پامو میزارم بالا کفشمو بپوشم یا خم میشد یجوری خیلی زیاد ، تیر میکشه خرااااب، نمیدونم بخدا مال چیه ، بیبی چک هم که جواب نمیده بزارم الان 

عه چه جالب، من میدونین توی اقدام نیستم ولی جلوگیری نمیکردیم همسرم گوش نمی‌داد به جلوگیری کردن ، منم ...

احتمال بارداری هست یه تست بزن 

احتمال بارداری هست یه تست بزن

اخه فکر نکنم به این زودی جواب بده تست ، نمیدونمم چرا همیشه اضطراب داشتم برم سریع بیبی چک بخرم و میخریدم درجا، اینبار اصلا دلم نمیخواد برم بخرم 😭😭😂😂

اخه فکر نکنم به این زودی جواب بده تست ، نمیدونمم چرا همیشه اضطراب داشتم برم سریع بیبی چک بخرم و میخر ...

پس احتمال زیاد بارداری😂 چون منم کل اون دوسالو هی بیبی چک میزدم ولی اخرش که باردار بودم نرفتم بیبی چک بزنم دلم نمیخواس بزنم 

حتی سر زیاد شوری خوردنم رفتم چکاپ کامل دادم ببینم مشکل چیه نکنه رژیم گرفتم وزن زیاد کم کردم مشکلی دارم که انقد شوری میخورم ولی آزمایش بارداری ندادم😂😂😂تااخر سر گفتم بزا حااا یه تست بزنم ببینم چی میشه که بلافاصله دوتا خط شد🤩

پس احتمال زیاد بارداری😂 چون منم کل اون دوسالو هی بیبی چک میزدم ولی اخرش که باردار بودم نرفتم بیبی چ ...

وااای😂😂😭😭 چه گرفتاری شدیما،، اونموقع که میخواستم نمیشد حالا که نمیخوام میخواد بشه😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اسیر شدیم