2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار تو رو خدا بیاین زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 40 پست
مدتیه حس میکنم واکنش به اسمش مثل قبل نیست و کم شدهاشاره نمیکنه و با کف دست نشون میده میبرمش خانه باز ...

عزیزم تلوزیون زیاد نگاه مکینه؟؟ 

پسر من شبه اوتیسم بود وخداروشکر خوب شد.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم دلیل نگرانیتووو...ولی خودت واسواس داری برو دکتر نه پسرت سالمه ...در ضمن خدای بزرگ تا نخواد برگی از درخت نمیفته بخدا توکل کن این فکرا چیه میکنی 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

ببخشید ک میگم ولی خودت نیاز ب روان درمانگر داری، پسرت کاملا عادیه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
عزیزم تلوزیون زیاد نگاه مکینه؟؟ پسر من شبه اوتیسم بود وخداروشکر خوب شد.

تلوزیون زیاد ینی چقد در روز

دخترم نه ماهشه تنهاییم 

وقتی میرم دستشویی یا کار فوری دارم مجبور میشم روشن کنم

در روز شاید کلا نیم ساعت☹️

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
مدتیه حس میکنم واکنش به اسمش مثل قبل نیست و کم شدهاشاره نمیکنه و با کف دست نشون میده میبرمش خانه باز ...

اوتیسم نداره.  پسرمن بدتر بود سه سالکی اینطوری بود یه آب ساده نمیتونست بگه.  حموم اصلا. حتی لباس براش میپوشیدم باید یقشو سریع میاوردم پایین.  من چهارسال جارو برقی روشن نکردم.  از صذاش میترسید تاچهارسالگی.  مفاهیم رو اصلا نمیفهمید.  چهارسالش بودنمیدونست آشپزخونه کجای خونه میشه. اسم خودشو بلد نبود یادش دادم.  سوال میپرسیدم سوالو تکرار میکرد جواب نمیداد دیگه یادش دادم یکسری سوالات پر تکرار رو. 

بردمش چند جا تست اوتیسم کرفتن گفتن سالمه مشکلی نداره.  تهران مشهد کرمانیزد هرجا معرفی کردن من رفتم.  فقط همت بالاتفاق گفتن ضریب هوشیش خیلی بالاست نمیتونه با شرایط محیط خودشو وفق بده. 

اخرین دکترش که گفتاردرمانگرش بود گفت پسر شما نیازی نمیبینه بخواد به شما محل بذاره.  گفت من چندتا تست کرفتم همشون خوبه حتی بالاتر از نرماله از نظر بهره هوشی ولی بچتون اولا درونگراست ثانیا تیپش تیپ پیشروئه نه رهرو یعنی دلیلی نمیبینه بخواد به کسی جواب بده یا تقلید کنه یاهر چیز دیگه  سبک خودش رو به شما تحمیل میکنه خیلیم اصرار کنین به حرف زدن از عمد حرف نمیزنه. ببین پسر من الان دو زبان انگلیسی و فارسی رو مثل بلبل حرف میزنه ولی نمیدونی منو زجر کش کرد تا حرف زد.  

الان شیش سالشه کاملا نرماله و به گفته ی معلمشون از سطح بقیه بچه ها تو یادگیری بالاتره.  بااولین بار شعر رو حفظ میشه.  ولیییییی به همون سبک خودش.  

نگران نباش.  انیشتین هم میگن همینطوری بوده. 

اوتیسم تست داره دیگه ببرش تست بده خیالت راحت بشه

تلوزیون زیاد ینی چقد در روزدخترم نه ماهشه تنهاییم وقتی میرم دستشویی یا کار فوری دارم مجبور میشم روشن ...

نه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش.  فقط یک برنامه ای باشه تصویرش ثابت باشه روش شعر بخونه مثلا یدونه گل باشه. ولیروش شعر بخونه. بریز رو فلش براش بذار

تلوزیون زیاد ینی چقد در روزدخترم نه ماهشه تنهاییم وقتی میرم دستشویی یا کار فوری دارم مجبور میشم روشن ...

عزیزم پسر من براش مجازی یعنی اهنگ   گوشی   تلویزیون   کتاب قصه تصویردار     اسباب بازی صدادار  منع کامل بود. چون از تولد تا ۲ سالگی کلا درمعرض مجازی بود. و شبه اوتیسم شده بود. 

الان شما این تایم کم وقتی مجبوری اشکالی نداره. ولی برای همه بچها تا ۲ سالگی مجازی منع داره. ببین حتی صدا.مثلا بچه تو اتاق ولی تلویزیون تو سالن روشنه .این دقیقا مثل همون تلویزیون نگاه کردنه. حالا شما نگران نباش گلم.این تایم کم اشکالی نداره. ولی کلا خوب نیست. باور کن بچه من باقطع مجازی شب ادراریم نداشت شکرخدا. اینقدر مجازی رو بعضی بچها تاثیر منفی میزاره. ولی رو بعضیاشون نمیزاره خداروشکر

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️