2777
2789

همین که میخوام کنار بیام مامانم میزنه تو ذوقم 

تنها عیب صورتم دماغمه همه بیشتر هز همه مادرم به دماغم گیر میده امروز میکفت دماغ همه این مدلی رشد میکنه دماغ تو اون مدلی رشد میکنه….

عمل هم نمیزارن بکنم اجازه ندارمم

چکار کنم کاش دماغم خودش کوچیک و قشنگ میشد😪😪

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

دعای مرگ واسه مادرم دعانویس خوب کسی سراغ داره تو رو فاطمه زهرا بهم معرفی کنه🙏🙏🙏🙏

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعای مرگ واسه مادرم دعانویس خوب کسی سراغ داره تو رو فاطمه زهرا بهم معرفی کنه🙏🙏🙏🙏

چرااااا ؟؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

دعای مرگ یعنی چی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
دعای مرگ یعنی چی

یعنی دعای نابودی سراغ دارید دعانویس خوب میخوام خواهر

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

یعنی دعای نابودی سراغ دارید دعانویس خوب میخوام خواهر

این حرفا چیه آخه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
وا عملم نمیزارن بکنی اهمیت ندههه

چجوری اهمیت ندم همین که میخوام اعتماد به نفس بگیرم دماغم میاد تو ذهنم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻