2777
2789

مکالمه رو از اول تعریف کن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه فرقی داره مهم اینه به یه آدم بگی از خونت برو

فرق داره 

گاهی وقتا یک حرف اشتباه ،واکنش به حرف اشتباه دیگریه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

خب اون زن زرتی نباید ازهم بپاشه باید بگه من راحتم ولی انگار تو ناراحتی پس تو بفرما بیرون

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

منم چن وقت پبش شوهرم گفت برو خونه بابات بسلامت منم فورا زنگ زدم بابا بیاد دنبالم ب غلط کردن افتاد نذاشت برم گفتم فک نکن عاشق چشمو ابروتم بخاطر بچم تاحالا تحملت کردم  

مردا همینکه بفهمن پشتوانه و حامی نداری هار میشن 

میدونم راه حل من درست نیست ولی نخواستم فک کنه هر چی بگه من سرمو میندازم پایین و خیلی با اون موندن برام مهمه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞