2777
2789

من به واسطه شغلم ( نمیگم چیه چون مهم نیست واقعا ) روزانه خبر هایی رو میشنوم این نوشته من یه نفر رو هم آگاه کنه بسه 

چند وقت پیش خانم و آقایی برای گرفتن مجوز کفن و دفن دختر کوچیکشون به دادسرا مراجعه کرده بودن لازم نیست بگم چقدر داغدار و داغون بودن و دل ادم تیکه تیکه میشد براشون داستان اینجوریه سه نفره با ماشین میرن بیرون خرید کنن خانم یه مغازه میبینه به شوهرش میگه اینجا پارک کن من برم تندی خرید کنم . آقا پارک میکنه خانم میره تو مغازه حالا بچه از صندلی کودک بهونه میگیره بابام میبینه ماشین که پارکه بچه رو میاره جلو میشونه تو بغلش همون لحظه یه خودرو منحرف میشه میخوره به عقب خودرو اینا و بچه میره تو شیشه !

خواهش میکنم التماستون میکنم حتی اگر بچه تو گریه غرق شد از توی صندلی برشون ندارید  فرقی نداره تو مسیری پارکی آروم میری تند میری خلوته هرچی ....
درد اون مادر و پدر انگار توی تن من نشسته توی جون من نشسته
اونام فکر نمیکردن یه روز ساده با دختر کوچولوشون برن خرید و بدون اون برگردن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميشه اينجوري گفت اتفاقي كه بخواد بيوفته ميوفته و اصلا خبر نميكنه

بله صد در صد اما این صحبت زمانی صحت داره که تو همه جوانب ایمنی رو در نظر بگیری بعد اگر اتفاقی افتاد خب دیگه نمیشه کاری کرد اما تو نمیتونی بگی من چشم بسته از خیابون رد میشم اگر اتفاقی نخواد بیفته نمی افته . یسری وسایل طراحی شدن برای محافظت ما چون آزمون و خطا و تحقیق نشون داده این موضوع خطراتی داره