2777
2789
شما لطف می کنید از اول که این نقاشی رو شروع کردین بگید مثلاً از چه وسایلی استفاده کردین و تکنیک خاصی ...

قبل از شروع هر سبک نقاشی اول طراحی  چشمی رو یاد بگیر حتما که بتونی هر چیزی رو که دیدی طراحی کنی 

ابزار هم آبرنگ افرا برای مبتدی ها یا آبرنگ آقامیری 

پالت سرامیکی یا پلاستیکی تخم مرغی 

قلمو پارس آرت شماره ۲۰ . ۰۰۰۰ .۱۲ . ۰/۲

مقوای مخصوص آبرنگ یا بلوک آبرنگ 

پاکن خمیری و چسب کاغذی 

ولی ترجیحا کلاس برو اگر شرایط کلاس رفتن نداری تو یوتیوب دیدم آموزش های آبرنگ خوبی میزارن اونجا میتونی آموزش ببینی 

آموزش ترکیب رنگ و تکنیک های خیس در خیس و خیس در خشک و... همش تو یوتیوب آموزش هاش هست 

قبل از شروع هر سبک نقاشی اول طراحی چشمی رو یاد بگیر حتما که بتونی هر چیزی رو که دیدی طراحی کنی ابز ...

خیلی ممنونم😍 آبرنگ آقامیری سفارش دادم به نظرتون کیفیتش چطوره و خوبه؟ و اینکه برای کسی که پیشرفته باشه کارش هم مناسب هست؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم😍 آبرنگ آقامیری سفارش دادم به نظرتون کیفیتش چطوره و خوبه؟ و اینکه برای کسی که پیشرفته با ...

من خودم آبرنگ آقا میری دارم از دوران هنرستانم دارمش خیلی خوبه کیفیتش ولی میگن آبرنگ افرا بهتره 

از دیجی.  کالا یا باسلام دارن میتونی سفارش بدی ولی بنظر من برو حضوری بخر خریدن لوازم هنری اونم حضوری خیلی مزه میده 😅

چه قشنگه🥰😍😍😍

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

برای مبتدی عالیه 🥰 دوستان هنرمند مدادرنگی بهتره یا آبرنگ؟؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
برای مبتدی عالیه 🥰 دوستان هنرمند مدادرنگی بهتره یا آبرنگ؟؟

با آبرنگ کارت صد درصد شبیه عکس  و  هایپررئال نمیشه اگر علاقه داری دقیقا مثل عکس در بیاری نقاشی رو مداد رنگی مناسبه