2777
2789
عنوان

تبش از دندونه به نظرتون

48 بازدید | 10 پست

پسرم ۷ ماه و بیست روزشه. یک دندونش دو هفته پیش دراومد. یکیش دو سه روزه لثه سفید شده ورم کرده ولی هنوز بیرون نزده. دیشب تب کرد استامینوفن دادم. علایم سرماخوردگی نداره. آبریزش و عطسه سرفه اینا. عصر میریم دکتر. به نظرتون احتمال سرماخوردگی هست یا بخاطر دندونه؟ اگه بخاطر دندونه تا کی ادامه داره. شنبه شب میریم سفر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبش چنده؟ تب دندون بالای۳۸ نمیره، بعضی ویروسا بدون علائم هستن وفقط تب میدن، پسر من دوباز بدون علائم ...

۳۷.۸ بود لحظه ای که گرفتم. عصر میبرم دکتر ولی نگران اینم که راهی مسافرتیم

تب دندون فقط سر و شقیقه گرم میشه بقیه ی بدن نهمعمولا هم بچه اسهال سبز رنگ میگیره و اگر بلافاصله نشور ...

آره عزیزم یه کم اسهاله و بلافاصله که پی پی میکنه جیغ میزنه که متوجه بشم. سرش بیشتر هست اما شکمش هم گرمه به نظرم.

۳۷.۸ بود لحظه ای که گرفتم. عصر میبرم دکتر ولی نگران اینم که راهی مسافرتیم

خب خیلی هم بالا نبوده، نگران نباش ان شالله تا شنبه خوب میشع، احتمالش هست از دندونش باشع اگع بالاتر نرفته، تب های ویروسی معمولا بالاتر از۳۸ میرن

خب خیلی هم بالا نبوده، نگران نباش ان شالله تا شنبه خوب میشع، احتمالش هست از دندونش باشع اگع بالاتر ن ...

عصر میبرم دکتر. اگه ویروس باشه دکتر دارو میده؟ چقد طول میکشه خوب بشه؟ 

آره عزیزم یه کم اسهاله و بلافاصله که پی پی میکنه جیغ میزنه که متوجه بشم. سرش بیشتر هست اما شکمش هم گ ...

دستشو رو به دندونش میبره اب دهنش آویزونه؟ اگه آره پس دندونشه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
عصر میبرم دکتر. اگه ویروس باشه دکتر دارو میده؟ چقد طول میکشه خوب بشه؟

عزیزم بستگی داره گلوش یا گوشش التهاب داشته باشه یانه، معمولا تا سه چهار روز ویروسی ها بهتر میشن ولی خب یک هفته طول میکشه کامل خوب بشه

آب دهن خیلی نه. ولی دستش همش دهنشه. خیلی خیلی هم بداخلاق شدم. تا باهاش حرف بزنم بغض میکنه که گریه کن ...

ای جونم عزیز دلم ببوسش از طرف من😘

عصر یه دکتر ببر شاید بدونه چشه اینقد اذیت نشه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش