2777
2789
عنوان

از عید اقدام به بارداری ام امشب کمپوت درست کردم پشیمون شدم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اثرات پول زیاد و وقت آزاده

بخدا پولم خیلی کم بود ، یعنی کارتم خالی شد😔😂شوهرم بدونه خیلی دعوام میکنه، ولی وقت آزادو آره، چون یه هفتش شوهرم ماموریته ، منم زده به مغزم معلوم نیس چیکار میکنم😂حدقل شوهرم خونه بود روزی یکی دوبار دعوا میوفتادیم دیگه ذهنم جای دیگه نمیرفت😂

از الان شروع کن به خوردن😂 چون خوردن میوه قبل حاملگی هم مفیده 

نزار بمونه بالخره میوه اس خراب میشه 

دختر تو که عجول تر از منی😂 زدی رو دست من

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره

بخدا پولم خیلی کم بود ، یعنی کارتم خالی شد😔😂شوهرم بدونه خیلی دعوام میکنه، ولی وقت آزادو آره، چون ی ...

من صد سال یبارم از بغل گلابی و هلو تازه ام رد نمیشم چه برسه کمپوتش جدی چی به ذهنت خطور کرد اینکارو کردی😂 الان انقد مولتی ویتامین هایه خارجی و خوب هست باردارم بشی نیازی به اینا نیس. بعدشم هر فصلی میوه های خودشو داره دیگه چرا بفکر ذخیره کردنی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
من صد سال یبارم از بغل گلابی و هلو تازه ام رد نمیشم چه برسه کمپوتش جدی چی به ذهنت خطور کرد اینکارو ک ...

والا منم تو یخچال میپوسه نمیخورم 😂😂نمیدونم بوخودااا، حالا اون مولتی ویتامینارو ک خیلی وقته میخورم ، ولی هلو و گلابی واسه قشنگ شدن بچه هست😑😁

بگو تو هم چیکار کردی برای هم درد پیدا کرردن😂😂

خیلی بوده یکیش که یادمه اینه که دوران مدرسه ام توی تابستون رفتم لوازم تحریری نزدیک به سی چهل تا دفتر خریدم. ۴۰ برگی ۵۰ برگی ۱۰۰ برگی از هرکدوم چندتا. چندتا دفتر نقاشی و دوتا دفتر شطرنجی. اونسال چون مقطع مون بالاتر رفته بود بهمون گفتن دفتر نیارید فقط کلاسور اونم برای دو سه تا کتاب😑😂 باورت میشه چندساله خونمون توو کمده یا واسه کمک یا هدیه میدم به دیگران😂😂 حالا خوبه قبلا ارزونتر بود همچی وگرنه میلیاردی خسارت میزدم به اقتصاد خانواده😂 بجز دفتر چیزای دیگه هم برداشتم متاسفانه نصف خودکار و ماژیکا رنگ نمیدادن منم چون ترسیدم بابام دعوام کنه نبردم پس بدم😁 

یچیز دیگه هم اینکه عادت دارم سریع پوست خوراکی رو باز کنم و پوستشو سریع بندازم توو سطل. چندین بار خوراکیم افتاده توو سطل زباله همراه پوسته😂😂 یکی نیس بگه اول بخور بعد برو طرف زباله عجلت برا چیه😂

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره

خیلی بوده یکیش که یادمه اینه که دوران مدرسه ام توی تابستون رفتم لوازم تحریری نزدیک به سی چهل تا دفتر ...

😂😂😂😂😂😂چن سالته الان؟؟

من راستش تو خیلی چیزا محتاط هستم و تو فاز قناعتم ، مثلا اون موقع ها واسه لوازم تحریر خیلی دلم میخواستاا، بابام هم میخرید ولی من زیادی به فکر اقتصاد خانواده بودم سعی میکردم کمتر بخرم😁😂

الان هم همیشه موقع خرید میوه دونه ای میخرم ک اکه یه موقع خونه نبودیم و نخوردیم نپوسه و دلم نسوزه تا این حدم..حالا اومدم ده کیلو میوه خریدم کمرم خم شد🤣

2810