2777
2789
عنوان

بچه های شما که مدرسه میرن شبا ساعت چند میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 68 پست
پسر من کل ابتداییشو ساعت 9 میخوابید ولی الان عوض کل اون سالها رو داره در میاد😂

پسر بزرگ منم سال آخره،میاد خونه ظهر میخوابه دیگه شب خوابش نمیبره دیر میخوابه،ولی خداروشکر پسر کوچکه ظهر اصلا نمیخوابه واسه همین شب دیگه ساعت ده شایدم زودتر خوابه

وااای پسر منم همین بود 😞البته هنوزم که 17 سالشه همونطوریه

خب پس دلم خوش نکنم خوب بشه 😅😅پسرم خوبه بی صدا پا میشه آماده میشه ولی دخترم کل محل خبردار میشن خودم وباباش دائم باید صداش کنیم بعد هم با کلی اخم وغر آماده میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ساعت ۱۰ واسه دختر ۱۵ ساله زوده 😐

منم دخترم ۱۵ سالشه 

دکتر قرص داد تا خوابش تنظیم شد و عادت کرد دیگه. 

صبح دیگه سرحال بیدار میشه 

ظهر هم یک ساعت خوابید بیدارش می کنم که سنگین نشه 

خب ساعت ۱۰ واسه دختر ۱۵ ساله زوده 😐

دختر صاحب خونه ما ۸ونیم۹ خوابه ۱۶ ۱۷ سالشه تابستون هم همین ساعت میخابید دیگه دیر دیرش ۹ ونیم منم والا تعجب میکنم تو این سن چطور اینقدر زود میخوابه 

آیا تاپیک من راجب نحوه زندگیم بود ؟ که به شما برخورده ؟ ما عادت داریم شام دیر میخوریم و دیر هم می‌خو ...

ناراحتی نداره 

شما به عنوان یه مادر اصلا کارت درست نیست بچه هاتو عادت دادی به دیر شام خوردن و دیر خوابیدن 

بعد میگی ما عادت داربم نخیر عادتشون دادی طفلی ها رو 

پسر بزرگت صبح خودش بیدار میشه میره مدرسه ؟یا شما بیدارش میکنی؟

الان تقریبا چهار پنج سالی هس اصلا بامن کاری نداره، خداروشکر، خودش ساعت میزاره، بلند میشه، دوش میگیره صبحانه میخوره، میره.

ناراحتی نداره شما به عنوان یه مادر اصلا کارت درست نیست بچه هاتو عادت دادی به دیر شام خوردن و دیر خوا ...

دختر من ۱۵ سالشه اصلا بچه نیست 😐😐😐که دعواش کنم بگم بخواب متوجه هستید ؟ 

پسر کوچیکم زودتر می‌خوابه 

بعدش یه هفته ساعت ۱۰ خوابوندم پسرمو ۶ صبح بیدار می‌شد و سر درد داشت 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
خب پس دلم خوش نکنم خوب بشه 😅😅پسرم خوبه بی صدا پا میشه آماده میشه ولی دخترم کل محل خبردار میشن خودم ...

فقط میتونم بگم خدا به دادت برسه 😂

برادرزاده هام یه دختر یه پسرن ،بعد دختره زبرو زرنگه ولی پسره سره مدرسه رفتن اذیت میکنه زنداداشم میگفت صبحا وقتی صبحونه میخورن دختره هی به داداشش میگه دادااااش به شکر زل نزنااا صبونتو بخور بریممم 😂

دختر من ۱۵ سالشه اصلا بچه نیست 😐😐😐که دعواش کنم بگم بخواب متوجه هستید ؟ پسر کوچیکم زودتر می‌خوابه ...

عادت کردن دیگه 

معلومه 

چرا با خودت درگیری 

به خدا من شما رو نمیشناسم احساس میکنم خیلی از مطلب دوری 

مادرت خواهرت بهت نگفتن کارت اشتباهه ؟ 

عزیزم از یه ربع شروع کن زودتر شام بخورید بخوابید 

فقط میتونم بگم خدا به دادت برسه 😂برادرزاده هام یه دختر یه پسرن ،بعد دختره زبرو زرنگه ولی پسره سره م ...

همیشه یه دونه بچه ها اذیت میکنن 😂بچه ها من و صبح با یه من عسل هم نمیشه خورد پسرم هم پا میشه اماده میشه بی سر صدا ولی اینقدر اخمو هستن که نگو 😂بعد ظهر که میان بمب انرژی هستن 

عادت کردن دیگه معلومه چرا با خودت درگیری به خدا من شما رو نمیشناسم احساس میکنم خیلی از مطلب دوری ماد ...

خب عزیزم الان همه بچه ها تو این سن دیر میخوابن 😐اصلا زود بخوابه چیکار کنه ؟

نمیخوام عزیزم آخه شوهرم دیر میاد 😐 بچه ها هم با باباشون شام میخورن هر کسی روند زندگی ای داره

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
الان تقریبا چهار پنج سالی هس اصلا بامن کاری نداره، خداروشکر، خودش ساعت میزاره، بلند میشه، دوش میگیره ...

ماشالله،خدا حفظش کنه

من پارسال دخترم نوزاد بود شبا اصلا خواب نداشتیم منو دخترم ،تازه ساعت 6 ما میخوابیدیم اکثر روزا پا میشدم میدیدم پسرم خواب مونده ،با اینکه شب زود میخوابید گوشیشم میزاشت زنگ ولی بازم خواب می موند ،بعد یکی دو ماه دیگه دیدم فایده نمیکنه به اختیار خودش بذارم این کل سال و خواب میمونه ،دیگه دخترم که میخوابید من نمیخوابیدم تا آقا وقت وقت مدرسش بشه و اینو بیدارش کنم بعد بخوابم ،باورت میشه من ماها در روز 3 یا 4 ساعت میخوابیدم 

حالا باز امسال غصه ها شروع شده فعلا که تا امروز بهشون کتاب ندادن و اینم بهونه داره و نمیره مدرسه