2777
2789

کلا شخصیت مردونه و حمایتگری داره ، از وقتی که باردار شدم خیلی حساس تر شده نسبت بهم خیلی حواسش هست واقعا به همه چیم ، بچه مم دو قلوعه ، وقتایی که حالم ناجوره دستشو میذاره رو شکمم میگه مامانو اذیت نکنین😅ااین حرکتشو خیلی دوست دارم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دوسال

فعلا اول کاری کسی که بچه دار نمیشه خواهر.. 5 ماه نامزدیم.. چند ماه هم عقد تا کارای عروسیم انجام بدیم خیلی طول میکشه😂

لطفا لایک نکنید❌ مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله دعوا ندارم😏

تازه اینکه خیلی استرس داشت بچه چیزیش بشه

روز ذوم زایمانم اولم 

پسرم برای بار اول سکسکه کرد

مامانم توی اتاق خوابیده بود منم رفته بودم حموم از صداش درو باز کردم

بدون در زدن بچه رو بقل کردپرید توی اتاق پیش مامانم میگفت این چرا بالا پایین میپره 😂😂😂گوشیشم داعم سایلنت بود جواب هیچکی نمیداد فقط پیام میگفت بچم بیدار میشه 

البته اینم باز برا بچه اپل بود

دلش برام میسوزه دربه در دنبال چیزایی که دلم میخواد برا ویارم 

سعی میکنه حرص نکشم استرس نداشته باشم 

در کل حس بدی باید داشته باشه تازه به مسئولیت هاشم اضافه میشه اینم تو این دوره زمونه

خداکنه اونی که مسیر قبرستون تا خونه رو بدون همسرش میاد اون باشه من نباشم چون من خود خواهم دوس ندارم بدون اون عذاب بکشم

فعلا اول کاری کسی که بچه دار نمیشه خواهر.. 5 ماه نامزدیم.. چند ماه هم عقد تا کارای عروسیم انجام بدیم ...

ببین من چه فکریکردم 

گفتم خو نهایت تا اخر هفته عروسی میکنه میره 

چرا دوسال باید طولش بده 

انگار شوهره دم در اماده بود 😂😂😂

...

اینم اضافه کنم ی کدت هیچی نمیخوردم فقط آش صبحانه سرکارشونو دوس داشتم

مال بیرونم نمیخوردم

فقط همون ی دونه

همیشه آششو میاورد 

دوستاش فهمیده بودن سهم خودشونو می‌دادند اونم میاورد

2810