2777
2789
دیروز زنداییم که دو سال درگیر سرطان کبد بود فوت کرد تو مراسمش شرکت نکردم اما خبرش خیلی به همم ریخت د ...

الهیییی

تسلیت میگم 💔 

خیلی خوب درکت میکنم ی تجربه مشابه داشتم ولی قسمت بوده عزیزم چه میشه کرد تو کار خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نباش فدات شم ان شاالله بعدی عزیزم ببین دوست من چهار بار سقط کرد الان یه دخمل خوشگل حامله است ...

من چی بگم پسر ۵ سالم پارسال ویروس گرفت فوت شد فردا سالگردشه خیلی غمگینم بچهایی که فوت میشن خیلی حیفه که زندگی نکردن

حالم اصلا خوب نمیشه

دلم میسوزه برا معضومیتش که رفت زیر خاک و من زندم😢

من چی بگم پسر ۵ سالم پارسال ویروس گرفت فوت شد فردا سالگردشه خیلی غمگینم بچهایی که فوت میشن خیلی حیفه ...

بمیرم برای دلت فدات شم پسرعموی منم ۵ساله اش بود تصادف کرد و فوت شد 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من چی بگم پسر ۵ سالم پارسال ویروس گرفت فوت شد فردا سالگردشه خیلی غمگینم بچهایی که فوت میشن خیلی حیفه ...

منم یه مادرم عزیزم میدونم چی می‌کشی خدا به حق حضرت زهرا به دلت آرامش بده 

الهی عزیرم تاپیکاتو دیدم شاید شوک فوت زنداییت باعثش شده هان؟ خدابزرگه وقت داری همچنان غصه نداره حکمت ...

دست من باشه دنبال دلیلم دنبال مقصرم

اما واقعیت یه چیزه خدا نخواست😭💔

خیلی حس بدیه😭💔

میدونم عزیزم ببین مامان من ۴ماهه حامله بود بعد یه دفعه ایست قلبی شد بچه کوثاژ اش کردن دوماه بعدش پدربزرگم فوت شد بعد اون مامانم یه پسر دیگه آورد ولی خب اونو هیچ وقت از یادش نمیره خدا جاشو برات پر می‌کنه ان شاالله تا عید خدا دوباره یه فرشته می‌زاره تو شکمت ناراحت نباش ناراحتی خیلی بده برای من که مثل سمه الان دوروزه ناراحتم و استرس دارم آخرش شد گردن درد و کمردرد فکر کن من نه میتونم عصبی بشم نه گریه کنم نه استرس داشته باشم چون که دیسک کمر دارم نزدیک نخاعمه خداروشکر سالمی و سلامت 

دست من باشه دنبال دلیلم دنبال مقصرماما واقعیت یه چیزه خدا نخواست😭💔

ناشکری نکن فدات شم یه روزی یه جایی خدا سورپرایزت می‌کنه خودت هم انتظار شو نداشتی

2810