2777
2789
عنوان

چقدر اینایی که ذوق دارنو دوست دارم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 34 پست
منم ایتجوریم. البته فقط پیش ادمای عزیزمپیش بقیه خجالت میکشم رو جدول راه برمبرای حیوون ذوق کنم

آفرین منم جلوی بقیه سرسنگینم😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوریم الکی همیشه ذوق دارمو خوشحالم و به بدترین چیزا نکاهم مثبته

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

ذاتیه بنظرم هرکسی یجوریه ادا هم بخاد دربیاره که مثلا خیلی با ذوقه و باانرژی یجایی خسته میشه

حالا من یه همکلاسی داشتم از زمین و زمان ایراد میگرفت و ناله میکرد شرایطش هم خوب بود ولی از وقتی باهاش حرف میزدم از زندگی سیرم میکرد تا موقع خداحافظی😂😂 عادت هم داشت شور و اشتیاق بقیه رو کور کنه با رفتار و حرفاش 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

ساکت هستی ؟😊 یا درون گرا یا..

کلا شخصیتم برونگراست

ولی سعی میکنم بروز ندم احساساتم‌ رو اخه راستش دوست ندارم دیگران خوش ذوقیم رو بذارن رو حساب سادگیم

دوست دارم جذبه ای که دارم پیش بقیه باقی بمونه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
وای این خیلی خوبه خوشبحالت

ممنونم عزیزم 

اتفاقا خواهرشوهرمم دیروز میگفت خوشبحالت 

صبح کلا باانرژی بیدار میشم شوخی و خنده کل روزم اینجوری میگذره برا کوچیکترین چیزا از تهه دلم ذوق میکنم تولد همممه رو حفظم چه خانواده خودم چه همسرم شده یچیز کوچولو میگیرم و تبریک میگم قنادم و سر ذوق بودنی کیک و شیرینیای جذاب درست میکنم کلا باخودم خوشم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ذاتیه بنظرم هرکسی یجوریه ادا هم بخاد دربیاره که مثلا خیلی با ذوقه و باانرژی یجایی خسته میشهحالا من ی ...

از کسایی ک اخم و تخم میکنن به کام بقیه تلخ میکنن خوشم نمیاد اکثرا هم خیلی سخت گیرن تو همه زمینه ها و زندگیو سخت میگیرن 

زندگی را باید راحت گرفت و شاد زندگی کرد...من برای کوجکترین کارا هم ذوقیده میشم😁

سلام عزیزم ،شبتون بخیر ،ببخشید چند وقتی بود میخواستم ازتون کمک بگیرم ولی تمام تاپیکهاتون قفل بود ،من در زندگیم خیلی مشکل دارم میشهدمنو راهنمایی کنید ؟قول میدم زیاد سوال نپرسم🥺