2777
2789
دوستان دختر منم مثل بعضی از نینی گل های شما نه ماهش تموم شد,
الان چهار دست و پا میره, دستشو میگیره لبه مبل و صندلی یا هر چی دم دستش باشه و بلند میشه,دس دسی میکنه , دددد ب ب ب ب میگه , بای بای هم بعضی وقتا میکنه.

وزنش 8 یا 8.100 کیلو قدشم 66

حالا در مورد خوردنش بگم

سوپ و آبمیوه (آب سیب, آب هویج, آب هندوانه) , سرلاک , زرده تخم مرغ, گاهی هم بسکوییت مادر (با شیر صاف میکنم) ,نون هم بعضی وقتا میدم دوست داره اما چون با دندونش میکنه میترسم بره تو حلقش...

شما چه غذاهایی میدید؟ تو کارت رشدش نوشته کته با مرغ یا گوشت؟! آخه نینی که دندون نداره حالا هر چی هم لهش کنیم باز مثل سوپ نمیشه که؟! چه جوری بخوره! میترسم سر دلش بمونه اذیتش کنه!!!
سلام من خودم باردارم و نی نی من آخرای آبان دنیا میاد به امید خدا
ولی دوستم دو قلوی آذری داره
اما تغذیه نی نی هاش خیلی محدود تر از این چیزیه که شما نوشتین
شما دستور غذایی از دکتر گرفتین؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما روزی چند بار آبمیوه میدین به نی نی تون؟؟؟
این دوست من از یه سوپ خیلی ساده شروع کرده تقریبا یکماهه و دکترش گفته هر 2 یا 3 روز یه چیز دید به سوپش اضافه کنه

تو این مدت هم فقط یکبار توی سوپشون گوشت گوسفند ریخته
شما هم همین جورین؟؟؟؟
سلام آرمان من هم 16 آذر 90 دنیا اومد سه روز دیگه 9 ماهش کامل میشه
از کاراش بگم سینه خیز میره دس دسی میکنه به مبل یا تخت میگیره و بلند میشه
بابا ماما ننه دد دار دار باح این کلماتو هم میگه
غذاش هم که صبحانه زرده تخم مرغ با شیر و کره نرم میکنم میخوره یه روز نون با کمی چای و شکر له میکنم میخوره
نهارشم سوپ هویج کرفس سوپ عدس میخوره حلیم گندم هم خیلی دوست داره عصرونه هم یا شیر برنج یا فرنی یا حریره بادم میخوره
سیب و گلابی رنده شده و موز اب هندوانه هم میخوره
عدسی هم خیلی دوست داره
یه روز تو سوپش گوشت مرغ میریزم
یه روز گوشت چرخکرده یا قلم گوسفند
من سیر سیرم زیرا از آدمها زخمهای بسیاری خورده ام
نازگل جون بله تغذیه دخترم زیر نظر متخصص نوزادان و کودکانه, دکترش از همون روزی که 6 ماهش تموم شد سوپ ساده(1ق برنج + اندازه یک گردو گوشت یا مرغ + یک تکه کوچیک سیب زمینی + آب ) از روزی یک قاشق شروع کنم جالبه که به من گفت گوشت یا مرغ باید داشته باشه و گفت اگه ماهیچه بدی خیلی مقوی تره, بدون گوشت خاصییت نداره که! و گفت چند روز به چند روز مواد سوپ رو میتونیم اضافه کنیم مثل هویج, سیب زمینی, کدو, جعفری...برای این میگن که اگه یکیش حساسیت بده مشخص بشه از چی بوده...الان هم که حبوبات به سوپش اضافه شده.
آبمیوه هم روزی یک نوع از آب سیب, آب هویج یا آب هندوانه 20 cc بهش میدم .
یا یه برش سیب پوست گرفته شده میدم دستش با دندونش ریز میکنه میخوره اما بیشتر بازی میکنه باهاش تا بخوره ;)
مامان آرمان جون خیلی خوش اومدی :)))
ماشالا این آقا آرمان شما کلی به حرف افتاده که....

دختر من معمولا بیشتر از 3 قاشق نمیخوره, آرمان کوچولو شما هر وعده چقدر می خوره؟ و در هر روز چند وعده بهش غذا میدی؟
سلام
اینجا چندتا مامان آرمان هست؟! یه لحظه فکر کردم خودمم!!!!!!!!!!!!

تارا جان حتما باید خود گوشت (مرغ یا ماهیچه گوسفند) رو به نی نی بدی.
میکسش کن عزیزم با تمام محتویات سوپش.

من تو سوپ آرمان
گوشت مرغ یا ماهیچه گوسفند، جعفری، هویج، عدس یا ماش، برنج یا ورمیشل، سیب زمینی، کدو
می ریزم.

یه وعده هم برنج و سیب زمینی رو خوب می پزم و میکسش می کنم و بهش شیرخشک یا سرلاک اضافه می کنم و بهش می دم.

زرده تخم مرغ یع روز در میون

شیرموز یه روز در میون

آب سیب و آب گلابی و ماست هم گاهی

تا ماه پیش فقط سه وعده در روز می دادم ولی چون فقط 200 گرم بجای 400 گرم اضافه کرده بود، دکتر گفت بکنش 4 یا 5 وعده در روز که من 4 تا کردمش

مامانا احساس می کنم پسریم این ماه خیلی پیشرفت نکرده!
البته طول مدتی که تنها می ایسته بیشتر شده، توپ به سمتش قل می دم اونم همین کار رو می کنه.
ولی دیگه چیز جدیدی انگار یاد نگرفته!!!!

اصلا با با با و ما ما ما نمی گه!!!!!!!!!!
چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میراث های اجدادی و شرایط ارثی ما هرطور باشد باید بدانیم که خداوند قدرت فرمانروایی بر همه آنها را به ما بخشیده است و خودمان به سادگی می توانیم با اعتماد به نفس تمام آن شرایط را تغییر دهیم.
مامانا از نی نی هاتون چه خبر؟
چه کارای جدید یاد گرفتن؟
میراث های اجدادی و شرایط ارثی ما هرطور باشد باید بدانیم که خداوند قدرت فرمانروایی بر همه آنها را به ما بخشیده است و خودمان به سادگی می توانیم با اعتماد به نفس تمام آن شرایط را تغییر دهیم.
2810