2777
2789

باکار بیرون مخالف بود وگرنه میخاستم میکاپ کار بشم منم انلابن شاپ زدم ۳ساله بعد شوهرم بعد ۱سال ک پیجم جا افتاد گف بده من مغازه ارایشی بزنم و دادم ولی ۱قرون به من پول نمیداد و پیج میچرخوندم بعد ۲ سال جع کرد الان ۲ماهه جمع شده و مجدد رسیده دست خودم و انلابن میفروشم و بزارم خوبه خداروشکر اما لطمه نزده به زندگیم غذا بموقع رسیدگی به درس و بچه ها خونع تمیز از ۱۰ شب به بعد کار نمیکنم 

داعم دعوا داریم ونمیسازیم با هم متاسفانه دوتا بچه داریم 

هرسری که دعوامون میشه یا گوشیمو میگیره یا طلاهامو یا کارت ماهیانه که یارانس میگیره یاتهدید میکنه پیجمو پاک میکنه یکبار به لباس پوشیدنم گیر میده یکبار به رفت امد با خانوادم یکبار به انلاین بودنم و خلاصه همیشه گیر میده اینسری میگف باید بیاین ۲روز توی خونه باغ که امکانات نیس بمونین بامن من مخالفت کردم  ونموندم دعوا شد الان ۱هفته قهریم به داداشش گفتم حرف بزنه باهاش میگه حرف زدم گفته پیجشو پاک کنه گف ۱ماه کار نکن ببین چی میگه منم قبول کردم اما امروز شوهرم اومود گف به حرف کسی نکن باید کارتو کنار بزاری وگرنه اوضاعمون بدتر میشه...عملا میخاد بی پول باشم اونم پول نمیده واعتماد ندارم بهش اگر کارمو بگیره ازم چی افسرده میشم تنها دلخوشیم کارمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه نکن ، این مرد قابل اعتماد نیست، صد در صد یه چیزی جلوشو میگیره اون رو پیدا کن ، از یه روانپزشک هم میتونی دارو بگیری بریزی تو غذاش شاید بدبینه ، اگه کارش زیاده بگو می خوای تو روز خوابش نبره ، راه داره ولی بیکار نکن خودتو ، پشتوانه هم مشخصه مثل خیلیا نداری پس خودتو بیچاره نکن لطفا

حالا که داره لج میکنه و اذیت، نمیتونی بدی دست خواهرت یا کسی که بهش اعتماد داری، شما وقتی کار کن که ش ...

انلاین بودنم چک میکنه واینکه جنسا من باید عکاسی کنم بیاین ببرن  خواهرمم ننیتونه همیشه اینکار بکنه که

امروزگوشیم چک میکنه میگه چرا ساعت ۷ شب پستچی بهت زنگ زده میگم زنگ زده که بیا بستتو ببر میگه چرا ۷شب؟ ...

مریضه ، بدبینه قرص بده بهش یواشکی بریز تو غذا و چاییش جوری که نفهمه

اشتباه نکن ، این مرد قابل اعتماد نیست، صد در صد یه چیزی جلوشو میگیره اون رو پیدا کن ، از یه روانپزشک ...

چیزی جلودارش نیس

یه مشاور داشتم که بدرد نمیخورد میدونم که قابل اعتماد نیس اره بددله امروز گوشیم چک کرده وقتی نبودم میگه چرا پستچی بهت زنگ زده ۷ شب و۲دقیقه حرف زدین 

انلاین بودنم چک میکنه واینکه جنسا من باید عکاسی کنم بیاین ببرن خواهرمم ننیتونه همیشه اینکار بکنه که

چی بگم! بگو باید درست خرجیم را بدی، اگه قبول کرد و درست خرجی داد، شما هم بذار کنار و راحت،که شوهرت فقط بره سر کار و خرجی بده.

میگم اگه چند ماه به یکی واگذار میکردید که مورد اعتماد بود خیلی خوب بود.

چی بگم! بگو باید درست خرجیم را بدی، اگه قبول کرد و درست خرجی داد، شما هم بذار کنار و راحت،که شوهرت ف ...

خب نمیده امتحانش کردم زمانی ک واسه خودش کار میکردم پول نمیداد بعد ماهی ۱ت داد بعد ۳ماه قطعش کرد نمیشه حساب  کرد روش

مریضه ، بدبینه قرص بده بهش یواشکی بریز تو غذا و چاییش جوری که نفهمه

چجوری نفهمه از کجا بگیرم شهرمون نداره ولی پیش مشاور رفتم گف شماره یه روانشناس میدم توی مشهد انلاین ویزیت میکنه قرص بگیر قایمکی بده