باکار بیرون مخالف بود وگرنه میخاستم میکاپ کار بشم منم انلابن شاپ زدم ۳ساله بعد شوهرم بعد ۱سال ک پیجم جا افتاد گف بده من مغازه ارایشی بزنم و دادم ولی ۱قرون به من پول نمیداد و پیج میچرخوندم بعد ۲ سال جع کرد الان ۲ماهه جمع شده و مجدد رسیده دست خودم و انلابن میفروشم و بزارم خوبه خداروشکر اما لطمه نزده به زندگیم غذا بموقع رسیدگی به درس و بچه ها خونع تمیز از ۱۰ شب به بعد کار نمیکنم
داعم دعوا داریم ونمیسازیم با هم متاسفانه دوتا بچه داریم
هرسری که دعوامون میشه یا گوشیمو میگیره یا طلاهامو یا کارت ماهیانه که یارانس میگیره یاتهدید میکنه پیجمو پاک میکنه یکبار به لباس پوشیدنم گیر میده یکبار به رفت امد با خانوادم یکبار به انلاین بودنم و خلاصه همیشه گیر میده اینسری میگف باید بیاین ۲روز توی خونه باغ که امکانات نیس بمونین بامن من مخالفت کردم ونموندم دعوا شد الان ۱هفته قهریم به داداشش گفتم حرف بزنه باهاش میگه حرف زدم گفته پیجشو پاک کنه گف ۱ماه کار نکن ببین چی میگه منم قبول کردم اما امروز شوهرم اومود گف به حرف کسی نکن باید کارتو کنار بزاری وگرنه اوضاعمون بدتر میشه...عملا میخاد بی پول باشم اونم پول نمیده واعتماد ندارم بهش اگر کارمو بگیره ازم چی افسرده میشم تنها دلخوشیم کارمه