2777
2789
بیبی من تو آینه همینم بیرون همینم وقتی هر کی منو دیده گفته خیلی خوشگلی چه غریبه چه آشنا پس یعنی خوشگ ...

جواب منو ندادید ریپلای قبلی

دیدم برای کسی نوشته بودید در مورد چهرم نظر نخواستم

ولی حالا که بحث داغه و تعدادی دوستان دلخور

با اجازه من بگم از نظر من هر کسی یه چهره ای داره هیچکس قیافش رو خودش نیافریده واقعا توهین به رنگ پوست و چهره و اندام دیگران واقعا زنندس 

شما اون عکسی که گذاشتی به نظر میاد فی.لتر زیاد داره و همه گارد گرفتن 

پوستتون صافی فیل.تری و بینی خیلی ریز 

کاش یا کات میکردی چهرتون رو یا عکس بدون ف یلتر میذاشتی 

البته در هر صورت همه خوشگلای خودشون رو دارن 🥰

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دقیقا والا نمیدونم این خوشگلی چی داره بابا صورت زیبای ظاهر هیچه ادم باید سیرتش زیبا باشه

به نظرم اونایی که اخلاق بهتری دارن چهرشون قشنگ تره من دقت کردم نمیدونم بقیه نظرشون چیه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اونایی که اخلاق بهتری دارن چهرشون قشنگ تره من دقت کردم نمیدونم بقیه نظرشون چیه

دقیقا منم قیافه جوریه که ادم خسته میشه ازش 

اخلاق خوب باشه ادم پری میبینه طرفو

سلام عزیزم خوبی برای ریزش موهات از چی استفاده کردی

میتونی کمکم کنی شدیدا موهام میریزه کف سرم پیداس فقط اینکه لیزر میرم موهای بدنم برنگرده😔

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

مرسی عشقم اسی ابرسان و مرطوب کننده هم چه مارکی میزنی

ابرسان کیلینیک

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

[QUOTE=355945947]سلام عزیزم خوبی برای ریزش موهات از چی استفاده کردی میتونی کمکم کنی شدیدا موهام میریزه کف سرم پیداس ...[/QUOTEسلام گلم من فیتو میخوردم برام خوب بود 

اما به نظرم قبلش برو دکتر آزمایش بده شاید مشکل خاصی داری مثل کم کاری تیرویید یا کم‌خونی یا هورمونی آمپول بیوتین بپانتن آلمانی هم خیلی خوبه فقط گرونه بتونی درکنار فیتو این آمپول هم اصلشو بزنی حتما جواب میده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
[QUOTE=355945947]سلام عزیزم خوبی برای ریزش موهات از چی استفاده کردی میتونی کمکم کنی شدیدا موهام میری ...

ممنون عزیزم قرص فیتو چقدر مبخریدی؟ 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

ممنون عزیزم قرص فیتو چقدر مبخریدی؟

من ۱۵۰۰ میخریدم چندماه پیش الان باید نزدیک ۲ تومان باشه 

اصلش رو ازسایت ترگل استور به انگلیسی سرچ کن از اون بخر چون فیک هم زیاد داره 

آره باید برم آزمایش بدم خیلی استرس دارم اینم بی تاثیرنیست

حتما قبلش برو پیش پزشک برات آزمایش بنویسه

حتما قبلش برو پیش پزشک برات آزمایش بنویسه

آره عزیزم باید برم. 

این داروها رو میخوردی بدنت پرمو نمیشد؟