2777
2789

من باردارم و۷ هفته ودچار لکه بینی شدم وجفتم پایینه دکتر تا۳۰ مهر بهم استعلاجی داده و کمیسیون پزشکی پذیرفته مدیرمون هم بهم میگه نمیشه یه ماه نیای دوباره بیای دوباره بارداری چندوقت نیای مادرا اعتراض می کنند. حتی اگر برای سه هفته معلم بگذارند بچه ها دچار دوگانگی میشن و والدین اعتراض می کنن من یه معلم ثابت می خوام چیکار کنم تکلیف من بعد از پایان این سه هفته تقریبا سه هفته مرخصی استعلاجیم چی میشه اداره یعنی برم می گردانه سرکلاسم اگر مدیرم قبول نکنه چیکارکنم؟

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه مدرسه دولتی هستی مدیر هیچ کاره هست اصل کار اداره هست و مهم اینکه مرخصیت تایید شده .

معلم هم انسانه حالا شما که بارداری ولی دور از جون ممکنه یکی یهو پاش بشکنه یا بیمار بشه چیکار کنه دیگه کل سال نیاد!!!

به مدیر توجه نکن با اداره صحبت کن 

معمولا این طور مواقع ۳ هفته مرخصی با نظر پزشک معتمد میدن یکی دو روز بعدش میری سرکار دوباره مرخصی ۲۱ روزه می‌گیری تا موقع زایمان برسه 

برای من که اینطور بود 

منتها دیگه کلاس نداری . کمکی هستی 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگه مدرسه دولتی هستی مدیر هیچ کاره هست اصل کار اداره هست و مهم اینکه مرخصیت تایید شده .معلم هم انسان ...

بله دولتیم ورسمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه مدرسه دولتی هستی مدیر هیچ کاره هست اصل کار اداره هست و مهم اینکه مرخصیت تایید شده .معلم هم انسان ...

متاسفانه آموزش و پرورش چون نیرو کم داره برای مرخصی اذیت میکنه .همین مورد شکستگی برای من پیش اومده و مجبور شدم خودم جایگزین بذارم و حقوقش را هم خودم بدم 

ولی برای استارتر فرق میکنه میتونه سه هفته سه هفته مرخصی اش تمدید کنه تا موقع زایمانش برسه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
کاش وقتی نیرو کم دارن این همه جوان تحصیلکرده و بیکار هست جذب کنن .

می خوان جذب کنند ولی آموزش وپرورش مصرف کنندست بودجه نداره حقوق بده خیلی از این جوونایی هم که به صورت حق التدریس میان دیر به دیر خیلی ناچیز حقوق می گیرند که واقعا ظلم ونمی صرفه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40