اینکه حتی اگه اشتباهی کردی فقط معذرت بخوای و بازم اعتماد به نفس داشته باشی کلا همیشه با اعتماد به نفس و جوری که انگار همه چیز بلدی
یا همیشه حالت متواضع گونه و انگار همه چیزو تازه داری یادمیگیری
کدوم بهتره
_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شخصیت اول نباید خودخواه باشه که بگه من همه چی بلدم کاملا غلطه چون هیچ انسانی کامل نیست ولی همه افراد باید اعتماد به نفس خوبی داشته باشند اعتماد به نفس به این معنی نیست که من همه چیو بلدم و ...
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قویتر باشی 💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالیای داشته باشی(:'🌱
شخصیت اول نباید خودخواه باشه که بگه من همه چی بلدم کاملا غلطه چون هیچ انسانی کامل نیست ولی همه افراد ...
درسته
_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔