2777
2789

؟میگن دانشگاه تاپه 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
ژاپن به نظرم جای مناسبی برا مهاجرت نیس اونم تنها

میشه دلیلتون بدونم؟اخه ژاپن خیلی پیشرفتست و از فرهنگ مدرمشون تا حدودی خوشم میاد 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه دلیلتون بدونم؟اخه ژاپن خیلی پیشرفتست و از فرهنگ مدرمشون تا حدودی خوشم میاد

پس میتونم بهت بگم درباره ژاپن نمیدونی

درسته کشور پیشرفته ایه اما به پای کشورای اطرافش مثه چین و کره اصلننن نمیرسه فقط اسمش در رفته

شوخی میکنی؟فرهنگ مدرن؟اصلن ازین خبرا نیس ژاپنیا به شدت آدمای خشن و سایکو هستن که حد نداره نوددرصد بدترین پرونده های جنایی مربوط به ژاپنه و اگر تاریخ بخونی میفهمی از بدترین شکنجه ها استفاده کردن در جنگ ها که تو دنیا مثلش نیس

کلا ژاپنیا خوی خشنی دارن

اونجا رابطه پدوفیل به شدت عادیه تا جایی که تا چندسال پیش پ..ورن پدوفیل هم مجاز بوده و رواج داشته

و حتی خیلی از بچه هاشون با معلماشون رابطه دارن 

البته اینا برا همه ادما صدق نمیکنه ولی این تعریفا از دور قشنگه

به نظرم به مهاجرت به چین فک کن که هرچی ازش بگم کم گفتم

خواستی میتونم بهت بگم

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
پس میتونم بهت بگم درباره ژاپن نمیدونیدرسته کشور پیشرفته ایه اما به پای کشورای اطرافش مثه چین و کره ا ...

مرسیییی اره خونده بودم پدوفی و اینا ولز فکر مکیردم مال خیلی قبله 

هدف اصلیم امریکاست ولی به خاطر پیشرفت ژاپن و هوس مردمش دوست داشتم برم چین هم خیلی دوست دارم ولی میگن دولتش خوب نیست و مردمش هم یکم خرافاتین نمیدونم احتمالا اطلاعاتم غلط باشه ...